Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
jove_bt напиша:
:pos2: :pos2: :pos2: абе ОК се и оваа година уште подобро изиграја без Вејд, како игра Алонзо и Вилијамс супер се а ако и Шек се разигра како што играше протиФ детроит е тогаш Бек то бек ке диби титула пак. :)
Да да така ке биде ама и овој Антоан Вокер добро игра :zlo:

ah Miami Miami оти ја изгубиФте оваа последнава сеа ќе го примиме од Чикако многу се незгодни многу добри дуели ќе има под кошот Волис со Шек и Вејд со Хајнрик. Плус чикаго го имаат и Гордон многу тешка серија ќе биди мислам дека седмиот дуел ќе решава.

btw... плејофот почнува сабота Чикако ја игра првата дома. па со среќа нека им е

jove_bt напиша:
ah Miami Miami оти ја изгубиФте оваа последнава сеа ќе го примиме од Чикако многу се незгодни многу добри дуели ќе има под кошот Волис со Шек и Вејд со Хајнрик. Плус чикаго го имаат и Гордон многу тешка серија ќе биди мислам дека седмиот дуел ќе решава.

btw... плејофот почнува сабота Чикако ја игра првата дома. па со среќа нека им е
Абе ке ги смачка Мајами не се секирај Вејд ке видиш партал ке ги напраи а и Шек ке доминира ке видиш Гордон за мене е најопасен од Чикагоto e to

eheeeeeeeeee чекај ти Вејд не е опоравен по 10 поени дава на натпревар Шек му е мајката ако се разигра ја земаме титулата пак, сепак треба некој да му дава топки а Вејд е чоекот за тоа

jove_bt напиша:
eheeeeeeeeee чекај ти Вејд не е опоравен по 10 поени дава на натпревар Шек му е мајката ако се разигра ја земаме титулата пак, сепак треба некој да му дава топки а Вејд е чоекот за тоа
Вејд ке проработи не се секирај Шек е тука,Вокер,Вилијамс итнto e to

Billa Bong напиша:
Вејд ке проработи не се секирај Шек е тука,Вокер,Вилијамс итнto e to

hahaha уште тој им фали ако како било сепак мислам дека ќе стигни Мајами до финале и тука ќе биди лошо ќе паднат со СА или Феникс тогаш е лошо

Чикаго да не изгубеше вчера ќе завршеа втори на исток вака... лани исто во прво коло играа Чикаго и Мајами и беше 4-2 за Мајами али беа многу изедначени натпреварите.Јас навивам,а и типувам :) дека Чикаго не само што ќе победи против Мајами туку може и да стигне до финале. Незнам колку се сеќавате прваиот натпревар оваа сезона Чикаго го играше против Мајами на гости и ги победи 50 - тина разлика но тоа немора ништо да значи нормално само сакам да кажам дека се многу силен тим и дека може да очекуваме екстра кошарка зашто Волас,Денг,Гордон,Хајнрих и компанија не се за потценување

jove_bt напиша:
hahaha уште тој им фали ако како било сепак мислам дека ќе стигни Мајами до финале и тука ќе биди лошо ќе паднат со СА или Феникс тогаш е лошо

не верувам многу се слаби за да ги поминат чикаго, а не па до финале да стигнат

DoolroX напиша:
не верувам многу се слаби за да ги поминат чикаго, а не па до финале да стигнат

добро си гледал ли ти барем 2 утакмици на Мајами или само нба.ком и резултати ако не ти е јасно цела сезона играат без Вејд и Шек и пак со по 10-15 коша ги губеа утакмиците рачунај по некаде околу 20 коша на Шек и 20 на Вејд е тогаш каков ќе беше скорот на Мајами. Сеуште се актуелни шампиони и нема така лесно да се откажат па камоли уште во прва рунда да испаднат

jove_bt напиша:
Далас каде е алоооо,Хјустон исто не се лоши ке видиме можеке има и изненадувања

Billa Bong напиша:
Далас каде е алоооо,Хјустон исто не се лоши ке видиме можеке има и изненадувања

абе Била ти уште се надеваш дека Далас ќе биди шампион јас велам да супер се имаат и игра и се само друго е плејоф неможат протиФ феникс се виде тоа а камоли протиФ СА, мислам Далас им,а само 6-7 играчи фенилс од јак појак 6играч барбоса може да биди и прв стрелец на утакмица тоа се ти кажува, а за СА на не праиме муабет иако ич ги нејќам сепак го имаат најдобриот тим и се искусни во плејоф се секоја година во завршница. Коа ќе стигнат Далас со феникс или СА да играат ќе видиш дека нишо не им значат оние 60 и нешо победи слушај ме. ќе прајме после муабет ќе видиш:zlo::helou:

jove_bt напиша:
добро си гледал ли ти барем 2 утакмици на Мајами или само нба.ком и резултати ако не ти е јасно цела сезона играат без Вејд и Шек и пак со по 10-15 коша ги губеа утакмиците рачунај по некаде околу 20 коша на Шек и 20 на Вејд е тогаш каков ќе беше скорот на Мајами. Сеуште се актуелни шампиони и нема така лесно да се откажат па камоли уште во прва рунда да испаднат

a racunaj pa po 40 ili 50 kosa da davaa a?ja sum gledal neznam ti dali si gledal i cikago igrase bez deng mnogu utakmici pa gi izigraa dobro,a racunaj gi negovite plus 20 poeni sto bi rekol ti od tie utakmici mislam stvarno glupo ti e ova racunaj po 20 poena na niv dvajca ako zememe taka da racuname koj ne igral kaj ke ni bide krajot.. kako i da e ke vidime na kraj na serija koj ke pobedi.

добЛоооооооооооооооо...!!! ајде кој спомна сеа за Чикаго јас види по постовите реков негде за ниФ ти ми кажваш за Мајами кој играше без двата главни играчи не еден двата. Немаа шо се вели зборот 5 души да извадат на паркетот со Еди Џонс и Дорел Рајт играа алоооо!!!???!!?

јас само ќе речам ако НБА тимот не е шампион барем чиерлидерките ни се шампионки :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom