Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Најдобриот тим во NBA

-- Miami Heat --

Тимот на најдоминантниот центар на сите времиња ''Shaq'':vozbud:

Тимот на најдобриот играч за 2006 и да се надеваме 07 година :vozbud:''Flash''

Тимот на најдобриот тројкаш за 2007 година ''J-Cap'':vozbud:

Тимот на најдобриот блокер ''Zo'':vozbud:

Тимот на најсебичниот играч во NBA ''Toine'' :vozbud:

Тимот на шампионите :baeh:

The Dream Team

Shaquille O'Neil, Dwayne Wade, Jason Kapono, Alonzo Mourning, Antoine Walker, Gary Payton, Jason Williams, Udonis Haslem, James Posey

ајде навивачи на MIAMI јавете се!!! :)

коа прв пат ја видов темата помислив дека се работи за уште една од оние сериите :kesa:

Дрим Тим?
Да не претеруваме нели :)

Абе Мајами една година се докажа како најдобар и толку не ги бива веќе друго немам што да кажам:toe:

знам ако не направат нишо оваа година толку од нив бидејки веќе сите остареа нема да мози WADE се да прави сам. ама колку толку до playoff ке ги носи. :)

После во плејоф не очекувам многу од нив бидејќи не ги бива веќе:toe:

нишоо мислеФ дека повекје ке се пишува на оваа тема за клубот ама нишо усте ден два и ја затварам L:)

btw veverva igraat so indiana

INDIANA PACERS - MIAMI HEAT чиста двојка :0

jove_bt напиша:
Најдобриот тим во NBA

-- Miami Heat --

Тимот на најдоминантниот центар на сите времиња ''Shaq'':vozbud:

Тимот на најдобриот играч за 2006 и да се надеваме 07 година :vozbud:''Flash''

Тимот на најдобриот тројкаш за 2007 година ''J-Cap'':vozbud:

Тимот на најдобриот блокер ''Zo'':vozbud:

Тимот на најсебичниот играч во NBA ''Toine'' :vozbud:

Тимот на шампионите :baeh:

The Dream Team

Shaquille O'Neil, Dwayne Wade, Jason Kapono, Alonzo Mourning, Antoine Walker, Gary Payton, Jason Williams, Udonis Haslem, James Posey

ајде навивачи на MIAMI јавете се!!! :)
Its totally true.
И остаја темата сега на форумот има 2 Miami fans немора сам да си прајш муабет.

heat_champs-777955.jpg

MeToNo1[MkD] напиша:
ништо оваа година тапа тапаа разочаран сум претходнава година зверки беа ама и со повредиве се се расипа Шекил па после Двејн Вејд што сакаш повеќе без двајцата најдобри играчи:toe:

сеа да почни плеј офот ќе ја уплоадирам темата. Ајде нека ни е со среќа само Cleveland да не се падниме оти ќе ве решам:).
еве една слика да ве потсетам од лани
topper-wade-shaq.jpg

и еве со брат ми во on court :)
shaq_wade_G20525_playofftop.jpg

jove_bt напиша:
сеа да почни плеј офот ќе ја уплоадирам темата. Ајде нека ни е со среќа само Cleveland да не се падниме оти ќе ве решам:).
еве една слика да ве потсетам од лани
Мислам дека ако Мајами налета на Кливленд ке биде тешко и се мислам дека Мајами ке оди :zlo:

Јове да не знаеш до кога се повредени Шекил и Вејд?

wade igra isto i shaq ti od koa gi nemas gledano miami??? :)
samo wade igra so med. stegac so znam kakoF e posto uste ne e celosno oporaven abe i toronto se gnasni mnogu sjacaja ova godina ama cleveland so james ago go zaprat poarno mozi e posto samo toj igra od Cavaleirs

jove_bt напиша:
wade igra isto i shaq ti od koa gi nemas gledano miami??? :)
samo wade igra so med. stegac so znam kakoF e posto uste ne e celosno oporaven abe i toronto se gnasni mnogu sjacaja ova godina ama cleveland so james ago go zaprat poarno mozi e posto samo toj igra od Cavaleirs
Пеер не сум глеал од дамна поправо не сум го гледал Мајами од претходната година ги неам глеано,затоа не сум у тек ау па уште штом играат Мајами иде натака ако игра со Кливленд:helou:

Billa Bong напиша:
Пеер не сум глеал од дамна поправо не сум го гледал Мајами од претходната година ги неам глеано,затоа не сум у тек ау па уште штом играат Мајами иде натака ако игра со Кливленд:helou:

:pos2: :pos2: :pos2: абе ОК се и оваа година уште подобро изиграја без Вејд, како игра Алонзо и Вилијамс супер се а ако и Шек се разигра како што играше протиФ детроит е тогаш Бек то бек ке диби титула пак. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom