The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако Гришо е ретардиран,тогаш Рубљев е мерка единица за ретардираност.Како што кажа Стефан погоре, ептен ептен не му одговара Борна на Саша. Ко машина е враќа се, секоја топка му е длабока, Саша нема никаква варијација у играта лупа лупа ама ко во ѕид му се враќа. Мораше слајс нешто, излегувања на мрежа, мораше нешто да смени. Криво ми е што потфрли на сите слемови Саша, ама тоа е.
Утре очекувам и еден од Тим, Гришо да ги спакува куферите. Дури поверојатно ми е Гришо ама ќе видиме, Рубљо ако има ден страшен е.
Гришо на годините на Рублев по 4 дупли у гем праеше.Ако Гришо е ретардиран,тогаш Рубљев е мерка единица за ретардираност.
Недај боже да му падне од мрежа у поле топчето,20 минути ќе крши рекети потоа.
Тепа Димитров по мене.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Рублев зима сет денес во најмала рака.![]()
И?Гришо е една класа подобар играч од Рублев.
Доволно да го измети 3-0.
Никад.Доволно да го измети 3-0.
Можеш да имаш најдобар форхенд и најдобар бекхенд на турот, ако си болен во мозокот никад нема да направиш значајна тениска кариераНа Ставро другарката е Барбора.[DOUBLEPOST=1504202531][/DOUBLEPOST]Мојот човек Рубљо.
Игра на мачка и глушец во првиот сет откако се стабилизираше Рубљо, го разнесе со форхендот. Инаку ликот има многу јак форхенд, еден од најдобрите на турот според мене. Многу ми е жал што стагнираше последниве 2 години, екстремно е талентиран. Идеме уште два сета мајсторе.
![]()