Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znajsh ti mnogu ubo deka se godam ama nekoj raboti ne se zborat pred vreme. Uste centar, pak ke recham izlegoja nekoj komplilaci inache e dogovoren TOP centar e sega dali ke potpisi ili ne ke vidime. Imashe uste eden amerikanec tuka ama valjda ne zadovoli. A ti ne se praj pameten ako ne sum jas da ti kazham pred vreme ke nagodvash i ti
Pile vide so e razlikata od rakometo I fudbalot tuka vidoja na tri kola deka zgresija zedoja plus igraci ,trener gi pustija tie so ne cinat se vrati borcot I neka teraat sega, nemame zabludi deka ke bidime prvi so ovaj budget(zad mzt I rabotnicki) I sudii I ebana federacija a vo rakometo zborame tri i poveke meseci meseci za igracite mesec dena i poveke za trenerite isto I za fudbalot pola godina se bara unazad vezen I spic ne slusaat ili ne sakaat da si ja priznaat greskata I kasnat rezultatite za tie pari so gi trosime i imame vo toa e razlikata nikoj ne e najpamten i najubav sekoj mozi da zgresi samo rabotata I da si priznae I ja popravi greskata(ne pisimi od gi nekime klubojte,tuku so gledame od strana)I ne znaci deka se so pari mozi da se kupi mnogu treba za dresot na Pelister [emoji6]Mnogu tivko e nekako za vakov pocetok kakov sho ima proektot...
Oti kjutite????
Na fudbalo i rakometo majkata mu ja ebavate od pcuenje i pisenje tuka kurac!!!!! Ili taka vi odgovara na pokjeto?
Pile sporedvame klub koj ke se bori za top 6 vo ligata i podprosecen ABA vtoroligas so klub koj igra LS i borba za titula isto taka so skopski ekipi podrzani od site strani.Pile vide so e razlikata od rakometo I fudbalot tuka vidoja na tri kola deka zgresija zedoja plus igraci ,trener gi pustija tie so ne cinat se vrati borcot I neka teraat sega, nemame zabludi deka ke bidime prvi so ovaj budget(zad mzt I rabotnicki) I sudii I ebana federacija a vo rakometo zborame tri i poveke meseci meseci za igracite mesec dena i poveke za trenerite isto I za fudbalot pola godina se bara unazad vezen I spic ne slusaat ili ne sakaat da si ja priznaat greskata I kasnat rezultatite za tie pari so gi trosime i imame vo toa e razlikata nikoj ne e najpamten i najubav sekoj mozi da zgresi samo rabotata I da si priznae I ja popravi greskata(ne pisimi od gi nekime klubojte,tuku so gledame od strana)I ne znaci deka se so pari mozi da se kupi mnogu treba za dresot na Pelister [emoji6]
P.S. Mora da najdime centar za da bidime konkurentni vo domasnoto I aba2 ligata pa se znaj vo play off zemas uste dvajca I se boris ne treba da se izmisli topla voda posle drugoto se nijansi koj kako ke izigra odbrana napad itn...
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Koj Jure be? Planinic, lani kaj nas shto beshe?Штета шо екипата не се состави пред време, чекаја ребалансот, па спонзорот и на крај последни ја составувавме екипата, сите играја пријателски, ние заминавме на припреми со 5 играчи без ниту една пријателска, за то си дојдоја и првите 2 порази од Гостивар и Работнички.
Да си беше вака екипата од старт сеа ќе имавме 3 од 3 победи, шо е тука е, пак Пелистер ќе е фактор во кошарката, сите се победливи во лигата, пак ќе речам штета за двата порази, видовме дека можиме да играме и со МЗТ, а пред то и со Работнички, кој последното коло губи кај Чаир, а Гостивар после прво коло, две со ред јади тапан од МЗТ и Еуроникел.
Сабота во Кавадарци треба да ја почниме победничката серија, сега со Андреј и Мијо ротацијата е поголема и имаме повеќе играчи кои знат да бидат носители на екипата, не се чека како претходните две сезони од Кесар/Малеш или Карпентер/Сејо, сега имаме 3 до 4 играчи кои поентерски знат да распукат Бернард е топ и прва виолина на тимот, тука се и Маслин, Лука Стојановски, а ќе се вклопат и новите, ако дојди уште Јуре тогаш амбициите на клубот ќе бидат високи и вистина ќе бидиме проект за респект !