Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Пишете му на коментаторот, еден играч нема погодено. Маслинко го вика Илиевски (само помошниот тренер ни се презива така), Костовски го вика Најдовски кој нема влезено ни секунда во игра.
Автоматски споено мислење:

P. S. Клубот се менува, навиките остануваат исти

Последно уредено:
Пишете му на коментаторот, еден играч нема погодено. Маслинко го вика Илиевски (само помошниот тренер ни се презива така), Костовски го вика Најдовски кој нема влезено ни секунда во игра

Грешка има на записничка затоа така ги вика.

Nema vrska vaka izleze po slatko so vika trenerot mozese porano da ja resime no bez nitu Edna prijatelska samo so dva natorevari od prvenstvo (porazi) kade v9 gostivar sme so 6 igraci so rabotnicki na kraj izbega pobedata vo defanziven skok denes zasluzeno pobedivme ima potrncijal ovaa ekipa iako fali center I plej ke bidi interesna ABA2 ligata e super reklama za Pelister I Bitola ako se znaj deka godini igravme za opstanok so vardar polswdnite godini e keif da gledas daleku sme od jakite ekipi no kolku pari tolku muzika gore dolu se pogodeni domasnite igraci malku so crncite imame problemi ke treba brkanje zemanje drugi no vo sekoj slucaj treba vreme za ovaa ekipa plus trenerot e Edna nedela tuka so rekov falat igraci pak ima Borba so e najvazno I se nadevam od utakmica vo utakmica ke se podobruvame pred se vo odbrana ke bidi interesno slednoto kolo protiv mztito e da za kraj ubo eden balon da ima vo Makedonija da mozi poke nasi luge da gi gledaat I podrzat nasite ekipi I mislam deka na mestoto od tft da bese rabotnicki ke bese uste podobro za ligata a najmnogu zabeleski imam za ace iako denes ja resi na prodolzenie ne toa toa mora poveke da dava vo napad a radulovic poveke da gi rotira I odmara pred se malkom koj padna vtoroto poluvreme a standard maslinko dobar I toa e so sega za sega mozi da go odigrame so ovie igraci no pobeda si e pobeda pa da ni se mnozat [emoji256]

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Po denesniot poraz od mztito se vide so i prethodno osven center fali I plaj ne mozi na ace da se potprime ako sakame da naprajme nesto poveke a kaj aerodromci se vidi brakjata uste se klasa za nasata liga pa I aba2 ligata so se odnesuva za edinica kaj nas samo od strana oti ako e od tuka mozi da se ima vlijanie za uspeh samo stranec kako malkom pa I lanskite gjupci so ne bea vo nikoja igra

Po denesniot poraz od mztito se vide so i prethodno osven center fali I plaj ne mozi na ace da se potprime ako sakame da naprajme nesto poveke a kaj aerodromci se vidi brakjata uste se klasa za nasata liga pa I aba2 ligata so se odnesuva za edinica kaj nas samo od strana oti ako e od tuka mozi da se ima vlijanie za uspeh samo stranec kako malkom pa I lanskite gjupci so ne bea vo nikoja igra

13 разлика пораз со шут за 3 50%, огромна среќа од поголем блам од 20+ имавме денес.

Костоски е веќе стар нема што да се потпираме на него, таму треба јак црнец да покрива.

АБА 2 никогаш не била појака, скоро сите утакмици ги изгледав од балонот. Сутјеска и Спартак имат страшни тимови, Хелиос и Борац се тука исто. Не треба нервирање и фокусот да е на АБА 2.

Барем ќе дочекаме еден балон да се изигра во Битола?
Трета година се мрцвариме низ Југославија, нон сенс е да играме ако не ни дат годинава една организација.

Ваљда е со наддавање или нешто услови да бараат за смештај, тренинг за екипи. Ако давале балон, тој би бил во Скопје. За салата не е проблем воопшто. Ама има доста услови во игра.

Ако не успеат да донесат утакмици во Битола стварно не знам која е целта на учеството веќе трета година. Од аспект на фан поентата е да се гледат квалитетни "европски" утакмици во Битола или ете во крајна линија да развивавме домашни битолски деца, па нека играт, нека набиват искуство. Ама со сезонски "работници" и ова паѓа во вода. Едино ако се шинват во местење му вреди учеството, а то не ме чуди, лани имаше циркузи. :tvg:

Ако не успеат да донесат утакмици во Битола стварно не знам која е целта на учеството веќе трета година. Од аспект на фан поентата е да се гледат квалитетни "европски" утакмици во Битола или ете во крајна линија да развивавме домашни битолски деца, па нека играт, нека набиват искуство. Ама со сезонски "работници" и ова паѓа во вода. Едино ако се шинват во местење му вреди учеството, а то не ме чуди, лани имаше циркузи. :tvg:

Doma gosti kje ima plejof ako vlezat.

Magdevski e novo OGROMNO pojachuvanje so negovoto iskustvo mnogu ke pridonesi vo igrata posebno na taja pozicija sho bevme pretanki. Ima ushte eden Amerikanec bek najverojatno keeling ke leta a toj ke go popolni mestoto na taja pozicija(iskreno neznam koj igrac e vo prashanje). Se ceka centaro sho spored mene ke bidi TOP pojachuvanje samo iskrshnaja nekoj problemi, ne e ushte sigurno za zhal. Ovaja ekipa ke mu parira na site vo playoff ko ke se uigra bidete sigurni, ne ceka interesna sezona.

Magdevski e novo OGROMNO pojachuvanje so negovoto iskustvo mnogu ke pridonesi vo igrata posebno na taja pozicija sho bevme pretanki. Ima ushte eden Amerikanec bek najverojatno keeling ke leta a toj ke go popolni mestoto na taja pozicija(iskreno neznam koj igrac e vo prashanje). Se ceka centaro sho spored mene ke bidi TOP pojachuvanje samo iskrshnaja nekoj problemi, ne e ushte sigurno za zhal. Ovaja ekipa ke mu parira na site vo playoff ko ke se uigra bidete sigurni, ne ceka interesna sezona.

Он демантира дека потпишал:) Ај да видиме утре што ќе донесе денот:)

Добра екипа имате за домашни оквири ако дојде Магде. Е сега кога би можеле Курчо да го ногирате, а Николов да го доведете и уште еден центар, би било супер. Мада хегемонијата ја држат скопските клубови и во федерацијата и во финансиите.

„Уште од самиот почеток на подготовките ставивме знаење дека наша цел како управа е да го поставиме клубот на здрави нозе. Проблемите со кои се соочивме поради долговите од минатото беа пречка во формирањето на ростерот, но тоа веќе е надминато. Горди сме што можеме да кажеме дека сите странци кои играле за КК Пелистер во изминатите неколку години се целосно исплатени, од домашните кошаркари остана уште мал дел од долгот што ќе биде подмирен во блиска иднина, па ќе можеме да одиме напред и да го развиваме клубот онака како што посакуваме. Потписот на Андреј Магдевски е само уште еден доказ за сериозноста на нашиот проект, во кој собравме неколку македонски репрезентативци“, изјави директорот на КК Пелистер, Филип Ивановски, за ЕКИПА.

Ako izlezi deka e patka ke bidime rezil kako so gjupakot so bese

Iako sakav stranec da nema taktiziranje pred se muabeti ,najvazno e so veli Filip deka e zavrseno so brocot uste del od nasite igraci pa da znajme na so sme sezonava I se razbira mora uste eden center

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom