Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме изненади процентот од над 50% членови што гласале дека нема да одат.Постојат многу фактори.
-Не служење воен рок,многу не допреле оружје со гола рака а камо да војуваат
-Искуство од претходните бранители кои беа наместени од продадените души и нивна не грижа после војната
-Изгубено и уништено чувство за патриотизам.Државата не се грижи за младите зошто и они за нејзе?
-Модерен начин на живот кариера,авантури низ светот...
-Не се од македонска нацијоналност нормално нема да гинат
Итн.....
И не им замерувам во право се.Не се они криви.Ебениот систем во државава е таков.
Лично би одел но во некоја параформација.Регуларна никако.И тоа да биде права војна не како 2001 смееш да пукаш па не смееш.
Би сакал прво во раце да ми паднат дел од ебените предавници,и од СДС и од ВМРО.Еден многу тап нож....па после и да умрам да не жалам.
Абе не ме заебавај. Еден куршум да пукне до него ќе се усере....Во паравоена формација па на мира да силуваш и масакрираш жени и старци, ебате психопатот, ебате!
Taka jeeem, Macedonija vecnaa da je.Не за Муртинското Копиле, да за Грујо Спасителот.
НИКОЈ НИШТО НЕ ТИ МОЖЕ НИКОЛА НИКОЛАААА.
Tие што лапаа бизoни и коњски шницли, а и тендери.и што е ова, кој остана, кој ќе ја брани Македонија.
Не ме изненади процентот од над 50% членови што гласале дека нема да одат.Постојат многу фактори.
-Не служење воен рок,многу не допреле оружје со гола рака а камо да војуваат
-Искуство од претходните бранители кои беа наместени од продадените души и нивна не грижа после војната
-Изгубено и уништено чувство за патриотизам.Државата не се грижи за младите зошто и они за нејзе?
-Модерен начин на живот кариера,авантури низ светот...
-Не се од македонска нацијоналност нормално нема да гинат
Итн.....
И не им замерувам во право се.Не се они криви.Ебениот систем во државава е таков.
Лично би одел но во некоја параформација.Регуларна никако.И тоа да биде права војна не како 2001 смееш да пукаш па не смееш.
Би сакал прво во раце да ми паднат дел од ебените предавници,и од СДС и од ВМРО.Еден многу тап нож....па после и да умрам да не жалам.
и што е ова, кој остана, кој ќе ја брани Македонија.
Бранчез ме насмеаДефинирај „нашата земја“