Нашите најголеми грешки

• Креатор на темата Креатор на темата BABY_17
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
1
Me interesira so e toa sto nie, devojkite tolku gresime, bilo za seks, bilo za vrska, za ponasanje... Kazete mi pa i ja ke vikazam u sto gresite vie(mazite) !!!

pearl напиша:
Ај и јас еднаш да бидам искрена :)
Премногу го тупиме.....ние жените.
agree,ама и ние знаеме да бидеме носители на титулата The world's biggest ASSHOLE по некогаш =))
темава е универзална, пошто сите сме со различен карактер и сите имаме различни очекувања,ставови во врска со грешките. Пример, ја сметам за грешка у врска(и почнувам кавга за тоа) ако она ми касни више од 15 мин., а за друг не е пошто е потолерантен и каснењето не му претставува престап/пречка/грешка во врската... значи,реков,пример =)

Правиме проблем од ништо и се замараме за ситници, кои мажите не ги ни забележуваат. И го тупиме бескрајно многу, убаво си кажа Перла. :) Имаме маана за доцнење, тоа е факт... Поспори сме во било која физичка работа, почнувајќи од шопинг...:)

Ај да не претерам, после ќе викаат, ете, и сами си признавате. :pos:

5ph;">
PSYtisfaction напиша:
Правиме проблем од ништо и се замараме за ситници, кои мажите не ги ни забележуваат. И го тупиме бескрајно многу, убаво си кажа Перла. :) Имаме маана за доцнење, тоа е факт... Поспори сме во било која физичка работа, почнувајќи од шопинг...:)

Ај да не претерам, после ќе викаат, ете, и сами си признавате. :pos:

Ете... И САМИ СИ ПРИЗНАВАТЕ!!! :)

Половина ви е простено....

Ај каснење не е до толку проблем, барем за мене пошо и ја си каснам често, ама мене најмногу ме нервира кога ни се лутите за нешто што најчесто излегува дека е небитна ситница, и кое што дури после 100 прашања зашто, или откако ќе видите дека не не интересира зашто се мрштите, ќе го кажете. Обично од нас следи реакција:"само ради тоа" :tapp:. Исто така лошите обиди за предизвикување љубомора или кога немате г'з нешто да кажете па мора човек да ви дешифрира хинтови(нешто слично ко тоа на почетокот што го кажав). Иако тоа знае да биде слатко на почеток и интересно, кога се претерува знае да стане мноооооогу заморно и искрено навреда за нашата интелигенција(сваќаме повеќе и почесто одколку што мислите, само избираме да не се замараме за тоа ако увидиме дека е крајно бесцелно или ако одговорот нема да ви се допадне).

PSYtisfaction напиша:
Имаме маана за доцнење, тоа е факт...
Универзална е оваа маана, верувај ми, од искуство зборам.:pos:

Што грешиме?
Се лутиме за ситници (кои на нас обавезно мора да ни изгледаат како многу важни:))
Љубомора. Не можеш без неа, а не е човек за да и сместиш куршум меѓу очи.:nesum:
Губиме осет за време кога сме пред огледало. Се спремаме со саати, а после на мажите им префрламе дека се влечковци.:)

Ај доста е.:)

Многу го тупиме, сакаме се околу нас да се врти, љубоморни сме, скарани сме со времето...тоа од прилика..негоо доста само за нас а вие машки да не сте случајно безгрешни а?:)

Ја мислам дека за мојве 20 години не сум доволно сериозен :pos2::pos2:
сакам да се смеам да се веселам реметам и не ги сфакам како некој големи грешки али различно лугево гледаат на тоа.Многу сум добар и кога треба и кога не треба.Покасно сум роден па некогаш знам и да закаснам а мразам кога каснам.:pos2:

Мислам дека машките се премногу суетни и многу често се дешава да поради некоја мала ситница и помешани со суетата и инаетот на машките да пропуштат девојка која навистина им значи?А зошто?Баш ми се контардикторни!

П.С:За нас жените не зборувам затоа што нема да има место.Во секој случај гњаважа сме и знаеме да претераме до безсвест.Од влакно руно правиме!Тоа ти е скоро сите сме хистерија невидена.А да не зборувам кога сме во ПМС:pos2:

Во што грешам?

Па...секогаш отпочнувам сериозна врска ...:) то е...

А...за друго...што знам...после некое време ми здосадува...и покрај тоа што иам љубов...

Тука ми се грешките!

duffy_f напиша:
Мислам дека машките се премногу суетни и многу често се дешава да поради некоја мала ситница и помешани со суетата и инаетот на машките да пропуштат девојка која навистина им значи?А зошто?Баш ми се контардикторни!
Tochno. Ne site, no povekjeto.. jas mislam da. Mi se ima i mene slucheno, no ko kopilj ne se rachuna toa!! Demek papuchar ova ona, sedi be batali gi site.. ama jebiga detski pamet :) :)

duffy_f напиша:

Ние машките сме срциња:smir: само вие дамите девојките треба да се обидете да ги сфатите -- нашите грешки -- и се ке биде во најдобар ред
Едноставно нели?.....:helou::)

Faka sea.. Nie zenskite tupime do besvest toa da.. A i ponekad koa ke zacrtame neso po nase da bide.. DUSA VADIME NA COEK :D
Ali pa dobro vikaat.. Mazot e glavata ali zenata e vratot i ima pravo da go vrti kao saka :P Taka da.. :P

Не грешам многу (според мене) а и кога ке згрешам никогаш не признавам. Незнам зошто. Кога ке ми згрешат лесно знам да се насмевнам. А за тупење сите го тупат (може и јас понекогаш) така да девојки немојте да се секирате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom