Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
agree,ама и ние знаеме да бидеме носители на титулата The world's biggest ASSHOLE по некогаш =))pearl напиша:Ај и јас еднаш да бидам искрена
Премногу го тупиме.....ние жените.
PSYtisfaction напиша:Правиме проблем од ништо и се замараме за ситници, кои мажите не ги ни забележуваат. И го тупиме бескрајно многу, убаво си кажа Перла.Имаме маана за доцнење, тоа е факт... Поспори сме во било која физичка работа, почнувајќи од шопинг...
![]()
Ај да не претерам, после ќе викаат, ете, и сами си признавате.![]()
Универзална е оваа маана, верувај ми, од искуство зборам.PSYtisfaction напиша:Имаме маана за доцнење, тоа е факт...
Tochno. Ne site, no povekjeto.. jas mislam da. Mi se ima i mene slucheno, no ko kopilj ne se rachuna toa!! Demek papuchar ova ona, sedi be batali gi site.. ama jebiga detski pametduffy_f напиша:Мислам дека машките се премногу суетни и многу често се дешава да поради некоја мала ситница и помешани со суетата и инаетот на машките да пропуштат девојка која навистина им значи?А зошто?Баш ми се контардикторни!
duffy_f напиша:Мислам дека машките се премногу суетни и многу често се дешава да поради некоја мала ситница и помешани со суетата и инаетот на машките да пропуштат девојка која навистина им значи?А зошто?Баш ми се контардикторни!