¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
не ме терај да се цитирам пак :baeh:Crazy P0Y0L напиша:ај сеа кажи шо е финтава,ако има некоја финта![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не ме терај да се цитирам пак :baeh:Crazy P0Y0L напиша:ај сеа кажи шо е финтава,ако има некоја финта![]()
Acid напиша:Зошто по ѓаволите стално цитираш со 5px; "> ?:pos2:
Ова е исто како она: "Каитек секогаш отвара тема со мала буква" и "Дивајн секогаш отвара тема со точка.".
Сте го приметиле ова?![]()
Глеате колегата како знаеP.Overdrive напиша:Се` сеирџии, а? Петпикселна една..![]()
Секретарке што не се фалиш бе за апаратот а демек синдикалци ово оноMac)) напиша:Глеате колегата како знае
Тоа само модераторите на игри го знаат уште одамна за 5px а тоа е дека Ива купила нова дигиталка од HP (ќе пишеш со мк фонт ќе дое xп-пx) од 5 мега пиксела
Ееее за џабе цела тема само да се пофали она![]()
You are not special anymore :devil2: (и ѓаволски се насмевна)PSYtisfaction напиша:Serpico, ме издаде. mitralez:
Човекот е во право, не смеам да го негирам.
Само една работа згреши... Кој бе не може да го цитира Чак?! cool:
Ц ц ц, абе се ќе направиш само да не испадне дека форумов нешто не е океј.Acid напиша:Не ми се верува еј. Конечно растумачивме што ги предизвикува овие мистериозни цитати со 5px. Поради сигурносни причини, не смеам да ја споделам тајната со сите, меѓутоа проблемот е решен и PSY веќе нема да цитира со 5 пиксели
Инаку, ДА - ДО ПСАЈ БЕШЕ!
PSY, морав да ти ја променам лозинката на форумов. Контактирај ме на MSN за да ти ја кажам.
PSYtisfaction напиша:...Ах, сега слободно можам да цитирам без луѓето да мислат дека погрешно кликам “цитирај„.![]()