PSYtisfaction's 5px; ">

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Serpico, ме издаде. mitralez:

Човекот е во право, не смеам да го негирам.

Само една работа згреши... Кој бе не може да го цитира Чак?! cool:

Acid напиша:
Зошто по ѓаволите стално цитираш со 5px; "> ?:pos2:

Ова е исто како она: "Каитек секогаш отвара тема со мала буква" и "Дивајн секогаш отвара тема со точка.".
Сте го приметиле ова? :vozbud:

Отварав, сега веќе не ... дури се смеам сама кога ги гледам таквите теми од минатото и си ги едитирам ... оти ставав точка, уште не знам ... :shame:

А Псај ... и јас мислев нешто грешно правиш во цитирање, а секако си ми паднала во очи со тоа ... ам шубаво, единствена си во нешто!:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Абе нешто техничка грешка е. Инаку 5px = пет пиксели. Ама чудно е што само кај нејзе се појавува.:icon_eek:

P.Overdrive напиша:
Се` сеирџии, а? Петпикселна една.. :)
Глеате колегата како знае :)
Тоа само модераторите на игри го знаат уште одамна за 5px а тоа е дека Ива купила нова дигиталка од HP (ќе пишеш со мк фонт ќе дое xп-пx) од 5 мега пиксела

Ееее за џабе цела тема само да се пофали она:vozbud:

Mac)) напиша:
Глеате колегата како знае :)
Тоа само модераторите на игри го знаат уште одамна за 5px а тоа е дека Ива купила нова дигиталка од HP (ќе пишеш со мк фонт ќе дое xп-пx) од 5 мега пиксела

Ееее за џабе цела тема само да се пофали она:vozbud:
Секретарке што не се фалиш бе за апаратот а демек синдикалци ово оно:vozbud: петпиксела а? Мац мислиш дека е така?:pos2: или сепак ќе остане анодерансолвдмистери

Саде мистерии по форумов...а се прашувам што кријат оние кои немаат аватар?:pos:

Не ми се верува еј. Конечно растумачивме што ги предизвикува овие мистериозни цитати со 5px. Поради сигурносни причини, не смеам да ја споделам тајната со сите, меѓутоа проблемот е решен и PSY веќе нема да цитира со 5 пиксели :pos:

Инаку, ДА - ДО ПСАЈ БЕШЕ! :pos:

PSY, морав да ти ја променам лозинката на форумов. Контактирај ме на MSN за да ти ја кажам.

PSYtisfaction напиша:
Serpico, ме издаде. mitralez:

Човекот е во право, не смеам да го негирам.

Само една работа згреши... Кој бе не може да го цитира Чак?! cool:
You are not special anymore :devil2: (и ѓаволски се насмевна)

:pos::pos:
А па јас цело време си мислев дека она сама го пишувала за позабележливо да биде...како и да мене убавко ми изгледаше!:pos::pos:

А може да се отвори тема, БАРАЊА ЗА ДОДАВАЊЕ 5px;" ПРИ ЦИТИРАЊЕ!!!!

Acid напиша:
Не ми се верува еј. Конечно растумачивме што ги предизвикува овие мистериозни цитати со 5px. Поради сигурносни причини, не смеам да ја споделам тајната со сите, меѓутоа проблемот е решен и PSY веќе нема да цитира со 5 пиксели :pos:

Инаку, ДА - ДО ПСАЈ БЕШЕ! :pos:

PSY, морав да ти ја променам лозинката на форумов. Контактирај ме на MSN за да ти ја кажам.
Ц ц ц, абе се ќе направиш само да не испадне дека форумов нешто не е океј. :pos:

Иначе се логирав веќе... :wink:

Ах, сега слободно можам да цитирам без луѓето да мислат дека погрешно кликам “цитирај„. :pos:

5ph;">
PSYtisfaction напиша:
...Ах, сега слободно можам да цитирам без луѓето да мислат дека погрешно кликам “цитирај„. :pos:

Да, да.... добро за тебе... се спаси.... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom