DJ Marte Naumoska

• Креатор на темата Креатор на темата The Vampire
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам колку сведочењето од тебе за нечија политички неутрална ориентација може да се земе за релевантно, али тоа е интернет - информации од сите страни, а наше е да филтрираме.
Не е тема политичката ориентација на татко е од девојчето.....но штом веќе прашуваш човекот ``влечи`` доста налево, а за десните зборува малку со презир.....но ќе повторам...тоа е само во потесен круг на пријатели, а за надвор е исклучително посветен професионалец, експерт за дрога со многу годишно искуство...човек на место

Моја претпоставка е дека девојчето е живеено во доста патријахално семејство, со конзервативни норми...а во такви сулови пубертетот знае да си го одработи своето

Оваа е нешто од типот на Стеф, на кого му се смееше добар дел од форумот а како што гледам на дечкото добро му оди засега и го исполнува зацртаното. Не дека би бил другар со оваа или со Стеф, да се разбереме, имаат нешто што мене ме одбива да се дружам со такви луѓе, али според мене се ок- у некоја граница, за разлика од тие што мислат дека подјебаваат некого.
Не е вистина. Стеф си е проферсионалец во една област, оваа шпарта во се и сешто.

Па не баш. Срамота е што нејзините блиски и дозволуваат вакво експонирање. И на наша @Incule исто.
Тоа е, кога ќе кренат раце од тебе...
Што ме мешаш мори?? Што ме тагнуваш??[DOUBLEPOST=1502561204][/DOUBLEPOST]
Сите во Кичево знаат дека девојчето имат проблем ама е препуштена сама на себе. Никој не се трудит да помогнит или да превземит нешто, само за потсмев. За татко ѝ и мајка ѝ незнам што да кажам. Не ги познавам ама не им е лесно сигурно, ама и да ја птепуштат сама на себе не биват.
Како што гледам девојчево е ок,знае да збори,знае да оди,не се замара,си го живее сонот а ти се замараш со неа а она си го живее животот[DOUBLEPOST=1502561335][/DOUBLEPOST]
Ke ve zamolam site da ja zatvorime temava....devojčeto ima problem i ne e humano ovde da raspravame za toa.

Pred se jas sum blizok prijatel so tatko i...pa mi e žal za niv

Bidete pohumani ve zamoluvam
Девојчево е ок,си го живее сонот,си го живее животот[DOUBLEPOST=1502561386][/DOUBLEPOST]
Го знам девојчето од Кичево е и си има благ ментален проблем. Срамота е ова што се дешава по фб и твитер.
Ти имаш ментален проблем,она си го живее сонот,си го живее животот[DOUBLEPOST=1502561564][/DOUBLEPOST]Девојчево е ок и незнам зашто зборите лошо за неа,си го живее животот

Последно уредено:
Што ме мешаш мори?? Што ме тагнуваш??[DOUBLEPOST=1502561204][/DOUBLEPOST]
Како што гледам девојчево е ок,знае да збори,знае да оди,не се замара,си го живее сонот а ти се замараш со неа а она си го живее животот[DOUBLEPOST=1502561335][/DOUBLEPOST]
Девојчево е ок,си го живее сонот,си го живее животот[DOUBLEPOST=1502561386][/DOUBLEPOST]
Ти имаш ментален проблем,она си го живее сонот,си го живее животот[DOUBLEPOST=1502561564][/DOUBLEPOST]Девојчево е ок и незнам зашто зборите лошо за неа,си го живее животот

Само да додадам.
За разлика од форумџииве наши, Марте си го живее животот

девојчето е психички болно и тоа е очигледно ама тоа што го објавува и што и се смејат сите тоа е нејзин проблем

Ете истиот проблем го имаме и погоре со членката и како да биде заштитена од онлајн тролови? Секоја чест за родители како на @MAJA 345 роднините.

Оваа е нешто од типот на Стеф, на кого му се смееше добар дел од форумот а како што гледам на дечкото добро му оди засега и го исполнува зацртаното. Не дека би бил другар со оваа или со Стеф, да се разбереме, имаат нешто што мене ме одбива да се дружам со такви луѓе, али според мене се ок- у некоја граница, за разлика од тие што мислат дека подјебаваат некого.

Тачно. Стеф дури успеа да ја изгуби невиноста. Бар така вика.

девојчето е психички болно и тоа е очигледно ама тоа што го објавува и што и се смејат сите тоа е нејзин проблем
А што е болна?? Ти си болна[DOUBLEPOST=1502563109][/DOUBLEPOST]
Само да додадам.
Да кажи им,само знаат да вреѓаат

Колку треба да ти е досаден животот, да кликаш по фејсбук профили, и да правиш групи со потсмевање.

Ако има девојчево ментални проблеми, поарно да се направи група па добрите луѓе да донираат по некој денар за да си ја оствари желбата отколку сеир да се тера. Тоа би се направило во хумани современи земји.
Глупи македонци.

Колку треба да ти е досаден животот, да кликаш по фејсбук профили, и да правиш групи со потсмевање.

Ако има девојчево ментални проблеми, поарно да се направи група па добрите луѓе да донираат по некој денар за да си ја оствари желбата отколку сеир да се тера. Тоа би се направило во хумани современи земји.
Глупи македонци.
А вака не изгледа на ментално болна

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Дј-кава иде во охрид на терасата кај што работам и ни дава визитка испечатена ова она и со сите се претставува дџ марте наумоска иде се договара со газдиве на двата локали и се договара за 700 денари да пуштат музика (ми падна ептен глупо дџ да ти земат 700 денари само за музика пуштање) Ок си викам јас ај да видиме шо дџ е , вади една миксета земена од џамбо играчка за дечиња шо светит црвено сино жолто ... и незнаеше да го поврзит лаптопот со појачалото од звучниците , и викам дај аукс кабел таја вадит мрежен кабел и ми викат јас ваков користам само ... е толку беше од дџ-ката си реков ама ај...
Почвит вечерта забавата типкава пуштат виртуал дџ програма на лаптопот и си стават песни како плејлиста а миксетата не ја ни чепкат , си ги пуштат песните и оп едно време гледам ја немат а свирит музика некоја песна од пред 10 години воглавно такви пушташе цело време , туку се вртам и ја гледам застанала на плоштад гледаше некој кловн таму кај шо прајт балони од сапуница...
Значи типкава абер немат шо значит дџ , можда имат блага ретардираност ама вечерта ме правеше мене ретардиран кога ми објаснуваше дека слушалките служеле за да слушаш музика ...

Само да додадам.
Epa neznam dali go živee životot.....odi talka niz grad i ako primeti nekoja dešavanka se vmetnuva vo grupata kako sa e i taa člen .....
Se zapuluva po lugje kako da gi znae odamna....a so vakvo odnesuvanje mnogu brgu ke završi negde po selata pomeģu Tetovo i Gostivar...slično na edno drugo devojče( od Cele backata) koja posledno ja videle vo Kamenjane

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom