Fantasy Premier League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
За првово (а и второ најверојатно), Ивоби е добар избор (5,5м) зошто Волкот, Озил и Алексис се аут.

Абе на 5 саати пред deadline ми се повредува играч :facepalm:
Аман веќе, не играм :mad:

Мене на 5 саати ме мрзи да седнам да направам тим. Може ќе ми остане првичниот, со сите екс играчи на Челзи :D

А зашто има две Кајгана Класик лиги, една на кирилица една на латиница напишани. Која е правилната, да знам да излезам од другата да не ми се трупаат за џабе.

А зашто има две Кајгана Класик лиги, една на кирилица една на латиница напишани. Која е правилната, да знам да излезам од другата да не ми се трупаат за џабе.

Таа на кирилица е креирана од dragonsky сезоната 2013/14 и од тогаш наваму ја обновува истата лига со истите играчи.

Од 2014/15та па наваму јас ги креирам лигите (на латиница секогаш), но секоја сезона креирам нова лига со цел само членови од Кајгана да се во неа (иако е невозможно). Во таа од 2013та има играчи што веќе не се членови на Кајгана, неактивни или избришани профили.

Јас сум и во двете лиги.

Двете се правилни :D

Не заборавајте да влезете во лигиве. Во класик можете во било кое време, но во Х2Х морате пред почеток на сезоната.
После тоа не може да се приклучувате во Х2Х лиги.

Kajgana Classic - 254-322
Kajgana H2H – 254-344
Драфт имате?

Ај упатство за тоа чудо ако играте и тоа.

Озил повреден,ок и го ставам Ивоби.Состав-Озил стартер,Ивоби на клупа.Плус Санчез го мајнав го ставив Али.И Али ако е на клупа ок.

dfsf.jpg

За старт вака, со 2 фунти во банка. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom