Wimbledon 2017

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Вимблдон 2017?

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Oвој Томиќ е сељачиште пар екселанс. И он и татко му не се за овој спорт.

Колку е жален Џокович буквално ништо не можеше да погоди против повреден играч,тотална спротивност од Надал,како да си ги заменија местата во последната година

Што? 1.10 му дале, 10-3 во меѓусебните за Ферер, смешно стварно. Јас очекував да тепа Гаске ама да изгуби бар еден сет и да се помачи, ама ете братот се надмина себеси. :D
Не заебавај брат Ферер пензионерот не може на земја еден меч да тепа цела сезона, на трева Гаске го тепа. Страшно...

Денес нема да ме чуди Медведев да испадне, според кладилниците е огромен фаворит а игра против играч што е специјалист за брзи подлоги и башка е левак.

Надал би требало лесно против Јанг, Мареј дај Боже да испадне од Браун ама тешко тој слепецот да пројде без глупирање. Качанов исто би требало лесно против Монтеиро, додека има неколку потенцијално интересни дуели. Бедене-Џумхур може да биде доста интересен дуел, Дамир игра многу убав тенис за око, Јанович-Пуј исто, а тука се и Маер и Чилиќ. Кај жените Азаренка-Веснина ќе биде убав меч од повеќе аспекти :D, а и Конта-Векиќ би требало да има убав тенис пошо и двете се одлични на трева.

Денес нема да ме чуди Медведев да испадне, според кладилниците е огромен фаворит а игра против играч што е специјалист за брзи подлоги и башка е левак.

Надал би требало лесно против Јанг, Мареј дај Боже да испадне од Браун ама тешко тој слепецот да пројде без глупирање. Качанов исто би требало лесно против Монтеиро, додека има неколку потенцијално интересни дуели. Бедене-Џумхур може да биде доста интересен дуел, Дамир игра многу убав тенис за око, Јанович-Пуј исто, а тука се и Маер и Чилиќ. Кај жените Азаренка-Веснина ќе биде убав меч од повеќе аспекти :D, а и Конта-Векиќ би требало да има убав тенис пошо и двете се одлични на трева.
Конта-Векиќ реприза на финалето во Нотингем,од 1-0 за Конта заврши 1-2 за Векиќ,ќе видиме на Вимблдон како ќе заврши :D

Стефан,не си прај филмој за медведев.3-0 направо

Сам се тепа Бедене , нема ни 20 % од сервата шо ја имаше против Карлович.

Мочај по Јапонската превара :sekcza:

Kaчанов, Медведев, Милер - сите по 1.10 до 1.15 коефициенти имаа. :icon_mrgr:

Za Medvedev i Miler znaev deka ke bidat teski,Kacanov mislev laganica 3 0 ama toa e. Psihopatce

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Од постот на Стафан викам си чим го типува дека Бемелманс може да му направи проблеми на Медведев си викам оваа + печена, и шо на крај ? Медведев си го крка поштено :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom