- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.638
Безобразно е.![]()
Ако мислиме на истото, прими мое сочувство.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Безобразно е.![]()
Ова на гурман личи на нешто друго, на нешто што се отвара на екскурзија додека Стелт отварал смоки на истата таа екскурзија.![]()
За кој пробал да готви знае дека двапати направено едно исто јадење не испаѓа исто.
Можеби така му испаднал обликот по грешка, а може па и така сака да си ја јаде.
Сепак овде не готвиме за да сликаме и у канта, туку готвиме за после и да го изедеме зготвеното, и затоа не мора да критикувате, или гласате или не гласате.
п.с. гласав за сунѓерот затоа што има ставено помалце месо, гурман има многу повеќе месо ставено за мој вкус, а обликот е сосема небитен според мене.
Додека јас јадев кебапчета во Бугарија, вие дискусија сте развиле.
Еве како Турците праат пастрмајлии, нормално со пастрма:
Прегледај го приврзокот 170085 Прегледај го приврзокот 170086
Нарочно ги спомнав. Кебапчиња правиме сите на Балканот, прават Турците, Арапите, кој се не. Сите велат дека нивното е најдобро, вистинско. Станува збор за навики.Си јадел ќебапчиња во Бугарија, а се нарекуваш себеси гурман?![]()
Бугарските кебапи ми се најгрозно нешто, уствари нивната храна воопшто не ми е вкусна...бљак.Нарочно ги спомнав. Кебапчиња правиме сите на Балканот, прават Турците, Арапите, кој се не. Сите велат дека нивното е најдобро, вистинско. Станува збор за навики.
Да напраеше и ти, па да се буниш оти те поминала несоодветна конкуренција, вака излегува „криво клоца-шуто буца“.Колку глупости во еден пост.
Прво - изгледа ти ПОЈМА немаш што е пастрмајлија и како би требало да изгледа.
Треба да си нетокму на пастрмајлија да ти излезе обликот по грешка, не два пати - 100 пати по ред. Не зборам за фини детали, туку за општо-прифатен облик на македонска пастрмајлија.
Второ - ако обликот е сосема небитен кај јадењата зошто нема коцкасти хамбургери, зошто нема триаголни крофни, зошто пицата е округла. И пастрамајлијата се знае како и е обликот, се друго НЕ е пастрмајлија, туку заебанција.
Трето - ова на Гурман 2 од погоре НЕ е пастрмајлија и не му е местото на тоа јадење во темава, па и уште да се гласа. Ако сака да си ја јаде - слободно, а не да се става на гласање нешто што е ДАЛЕКУ од пастрмајлија.
@.Sky.крофни во форма на срце.
зошто нема коцкасти хамбургери, зошто нема триаголни крофни, зошто пицата е округла
Побратимите од Грција на плажите се цареви со крофни во форма на срце, главна атракција им се.