Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он е соросоид, не е со нашиот еден и единствен Груевски.Не е мртов, вчера зборевме на скајп. Вика "моментално ме служат со две бебиња таман да ми се дигне health и mana". А да и рече на крај - цела да е, секој да ја знае. После тоа го блокнав од скајп вампирот.
Hahhahhhahaahbahanabbababab smesno brad xD xDКој урочи кур у очи, кој урочи кур у очи, кој урочи кур у очи! Оп стоп точка дијамант со златни букви пишувам Тито.
Шала на страна, те гледам скептичен си за паранормалното, ама постојат такви работи. Баба ми имаше урокливи очи и еднаш нешто се срчка со комшиката. Памтам комшиката почина од некоја гадна автоимуна болест без познато потекло.Морав да пуштам заштита од тие урокливи очи проштевај.
Несреќата е што твојата комшивка е од Македонија, да била Германија, Шведска, Канада ќе знаеле од што точно умрелаШала на страна, те гледам скептичен си за паранормалното, ама постојат такви работи. Баба ми имаше урокливи очи и еднаш нешто се срчка со комшиката. Памтам комшиката почина од некоја гадна автоимуна болест без познато потекло.
Селскиот еким примети дека стануе збор за урок. Памтам дека препорача некоја влашка магија, ама више урокот ја имаше префатено на трети степен. Овие неписмениве лекари дијагностицираа автоимуно заболување на миокардот, фатија да и' праат некоја опака операција ама анестезиолозите пивнале ракија две сабајлето и ја утнаа дозата. Се дешава, луѓе сме. Некој ќе ја утне количината на ракија, друг ќе се роди со ментален дебилидитет, обично таа патологија се манифестира со читање долги досадни енциклопедии од лотр и намалена способност за детектирање сарказам.Несреќата е што твојата комшивка е од Македонија, да била Германија, Шведска, Канада ќе знаеле од што точно умрела