Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За ваква лига треба да платите бе.

Ништо не остана од нив. :(

Нема потреба од плаќање, ќе си отвориме Custom лига. Секој ќе си избере играчи, ќе одредиме број на играчи што секој може да го има и после ќе има продавање/купување. Играчите што ни се вишок ќе ги распродадиме, тоа што ќе го избереме на драфотот ќе го купиме и готово. :) Исто ќе има рестрикции и во буџетот што може да се користи. Пример откако ќе дојдеме до екипата која сме ја избрале секој ќе смее да троши по 50м во сезона. Односно да биде 50м минус, ако се реши да продаде некој од играчите со кои стартувал ќе биде 50 + парите од продажба. И готово. :P

Ја играм у оваква лига и прво се бира тим, тек онда играчи и мора минимун 21 да имаш, а тој кој ке ја прави става клубови и буџет.

Ја играм у оваква лига и прво се бира тим, тек онда играчи и мора минимун 21 да имаш, а тој кој ке ја прави става клубови и буџет.
Бараат пари сеа за да отвориш ваква. :D Не дека е скапа, ама како да ги собереме? :icon_mrgr:

Бараат пари сеа за да отвориш ваква. :D Не дека е скапа, ама како да ги собереме? :icon_mrgr:
Шо има да ги збираме, еве предлог кој сите ќе го прифатат! Кој освои титула на Кајгана Ворлд отвара лига.

А шо пари е?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Дај некоја македонска лига да влезам бе. Гледам играш, ама нема ништо слободно таму.

ако немаш слот мислам дека не ни можеш да креираш лига.:)

Дај да ги тагнеме сите шо играме и тука и во Кајгана Европа Лига, па да се договориме кој шо тим ќе земе.

Креирав :D
Пополнети сите слотови за тимови, но за лиги не. Така да кога креирав лига ми додаде нов слот за тим.

Mad_Coko - Арсенал
DaniBMW - Реал Мадрид
Донев - Челзи

Untitled.png
Ова се тимовите.
ID ќе ви дадам вечер, откако ќе пишете тимови повеќето играчи[DOUBLEPOST=1493820978][/DOUBLEPOST]@ForzaVardar @VardarVoSrceto @Makaron и другар ти @Клипче @ManUtdChampions @acereal @Tоni @JimmyFloydBottleBank @KaWa @dragonsky @Forza Milan!!!

Браво бе Дани.:D
И барем наредниве два дена да не правиме трансфери, може некој од после ќе сака да се приклучи.

И пожелно е да играте со омилените тимови.
Ако ви го нема тимот или е зафатен од друг закажете тепачка па кој победи тој нека игра со него[DOUBLEPOST=1493821190][/DOUBLEPOST]И ако не играте исто пишете, да знаеме на друг да го дадеме тимот :D[DOUBLEPOST=1493821237][/DOUBLEPOST]И @DejV' мислам играше

Стоп дупли профили и педери

И пожелно е да играте со омилените тимови.
Ако ви го нема тимот или е зафатен од друг закажете тепачка па кој победи тој нека игра со него
Тројца за Челзи има, Донев си ги поплука пред време, Џими и Драгонот може да ги земат ПСЖ и Сити јер нафташи хехе:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom