Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гижо напиша:Хуманоид, не си ме сфатил, ти мислиш дека ми е инсталирана играта?
ако мислиш така, грешка си, го даунлоадирав сетапот со п2п програма, и не работеше самиот фајл, затоа и решив да го избришам, ама ми вика дека е употребуван од некој програм и поради тоа неможе да се избрише, иначе знам каде е фајлот
Гижо напиша:Успеав да го избришам, го унинсталирав програмот, и тоа што остана од него му направив делит, се ослободив од 160 мега![]()
humanoid напиша:Гижо напиша:Успеав да го избришам, го унинсталирав програмот, и тоа што остана од него му направив делит, се ослободив од 160 мега![]()
Што маки виде за 160 мега![]()
![]()
Гижо напиша:160 не се малце, имам само уште 3 гига слободни, па мора да го штедам секој мегабајтпочнав и игрите да ги бришам пошто пун ми е компјутеров со музика а имам намера уште да симињам
![]()
StenmarC напиша:А да го донесеш ти хард-дискот кај мене, па ја да ти изрежам едно DVD со музиката твоја и после да имаш уште 4GB слободни? а може и 8:wink:
Гижо напиша:StenmarC напиша:А да го донесеш ти хард-дискот кај мене, па ја да ти изрежам едно DVD со музиката твоја и после да имаш уште 4GB слободни? а може и 8:wink:
а ДВД-то на што ке го слушам, на касетофон ? :lol: :lol: немам двд плеер
123 напиша:Вака таскбар ти е лентата доле на која скроз лево е Старт а скроз десно е саатот. Е сега ти кликнуваш на лентата (негде на празно) со десно копче на маусот па кликаш со лево на таск менаџер. Ти се отвара прозорче. Во него се наоѓа процеси. Во таа листа го бараш експлорер.ексе. Понатаму следи го постот на хуманоид би требало сега да е разбирлив.
Извини грешка сум , треба да проверам пошто кај мене е на германски.