Дали цените на пијалокот по кафулињата и дискотеките се OK?

Sfetle напиша:
Мистичен напиша:
Sfetle напиша:
Мистичен напиша:
Барем излегувам и по дискотеки 8)

jas koa izleguvav po diskoteki kaj bese ti?:)))

На сепаре во истата дискотека:)

da da samo sanjaj:)
Сфетле, да не те знаев лично, после "креативнава" реплика ке мислев дека си средношколка:)

Ке ги молам членовите на форумов да не и досагаат на Сфетле со приватни пораки, затоа го тргна аватарот! :lol: 8) :twisted:

Мистичен напиша:
Ке ги молам членовите на форумов да не и досагаат на Сфетле со приватни пораки, затоа го тргна аватарот! :lol: 8) :twisted:

looooool
jas se izvinuvam Sfetle...mozes da si go vratis avatarot! pa samo se salev be leeeeeeeee :(

aj sea ja da se vratam na temava

koga kje im udrat pari u glava na lugjevo nema vekje kontrola
go isfrlaat od rechnik toj zbor
strvni za poishe i poishe

ali ..............
ali dur ima ovci za strizenje...
ko sho sme site nie!

ohrid znam deka e preterano visoki cenite ...posebno na leto...Skopje kako glaven grad so znam...okej e donekade....nekogash plakas lokacija a ne pijacka :lol: Ovde ima razlika...ako sakas da pijas na sank e poeftino ako sakas da sednis na masa istata pijacka e poskapa

Sekade se ogin dechki. U strancija nikoj vekje ne pie u kafana. U Finska e duri i beter. Cenite na alkoholot se izgor duri i u prodavnica. Najeftino pivo 5 EUR. Jadnite treba da se kachat na feri u Petok za da skoknat do Estonija, tamu se oleshuvaat so jeftin alkohol celi dva dena, a posle u Nedela sabajle nazad doma na treznenje, u Ponedelnik na rabota do Petok, u Petok povtorno na feri za Estonija i taka... 'Bem ti zhivot!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom