Просечен кладионичар СП ракомет edition

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Ќе погодат ли експертите на МТВ некоја утакмица?

• Вкупно гласачи
    29
  • Гласањето е завршено на .
Која кражба ја прават Македонските кладилници еј срам да му е,додуша луѓето се овци што играат..резил е да даваш на хендикеп 1.5-1.75 коефициент а за обратното пак да си стои 1.90...срам да му е ѓубриња лоповски,овие немаат ни к од кладилници..господ да ги казни,дај боже трилион денари да му земат и да ги испозатворат

Јас за денеска си мислам дека Унгарија може да ја кутне Хрватска, и Исланд на Словенија..

Која кражба ја прават Македонските кладилници еј срам да му е,додуша луѓето се овци што играат..резил е да даваш на хендикеп 1.5-1.75 коефициент а за обратното пак да си стои 1.90...срам да му е ѓубриња лоповски,овие немаат ни к од кладилници..господ да ги казни,дај боже трилион денари да му земат и да ги испозатворат
Такво нешто никогаш не може да се случи, обично кладилниците имаат околу 5-10% годишен профит.

Инаку јас немам уплатено ливче од 2010г. и исто ми е, добро слично ми е немам толкава главоболка:D

Бразил циганаријата од 52ра минута немаат гол постигнато, замрзнаа на 26 :facepalm:

Абе Манасков беше повреден нешто,па не се ни знае колку ќе игра,не го стаив..за денес

Агинагалде +
Жалуз +
Бугами или како и да беше :D -
Дибиров +
Часар -

Данска Т1 -31.5
Норвешка 1
Унгарија хен 1 +3.5
Кире -9.5
Столе -4.5
Ваљда и Деки ќе оди минус 5.5
Лопес +5.5
Џамали +3.5
Анчин -2.5
Циндриќ -3.5
Хорват свинчето +4.5(ако има 5 пенали)
Степанчиќ+3 5
Шелменко +2.5
Горбок+3.5
Ли Хансен +3.5
Бјорнсен+4.5

Eve i od mene nekoj predlog
J.Aguinagalde + ili V.Tomas +
Svan Hansen +
Bodo +
M.Strlek +
ako go ima negde Goce Georgievski +2.5 ili 3.5 mislam ke vlezi :)
i dva tipa nadvor od prvenstvoto
ABA Liga Marcus Williams +
ski skokovi Tande 1-3 mesto
pozz :D

Нема шутнато Шелменко од 2ра минута цццц....да тибам бекот

Eve i od mene nekoj predlog
J.Aguinagalde + ili V.Tomas +
Svan Hansen +
Bodo +
M.Strlek +
ako go ima negde Goce Georgievski +2.5 ili 3.5 mislam ke vlezi :)
i dva tipa nadvor od prvenstvoto
ABA Liga Marcus Williams +
ski skokovi Tande 1-3 mesto
pozz :D
играв ситно и ова со давање голови, арно ама на билтенот пишуваше 1,9 коефициенти, на каса кога платив гледам на тикетот само 1,6 :mad:...

Дибиров +5.5 пишан - ниеден даден гол. :toe:

Дибиров не изведува пенали, Ковалев им е прв изведувач, денес Сорока изведуваше после него, дури откако Ковалев промаши 2 пенали. Не да се правам паметен нешто, ама да си знаеш. :) Taка да без пенали тешко дека ќе оди плус, капак што и денес 0/4 беше.

За вечер, Столе +4,5, Манасков -5,5. Иако е ептен висока граница за пикер мислам дека Столе ќе префрле, играме 7 на 6 со 2 пикери така да сигурно ќе игра речиси цела. Манасков се шушка дека бил повреден нешто, мада и да игра мислам нема да игра цела, ако заводиме со 5-6 гола мислам ќе го пушти Ојлески.

Дибиров не изведува пенали, Ковалев им е прв изведувач, денес Сорока изведуваше после него, дури откако Ковалев промаши 2 пенали. Не да се правам паметен нешто, ама да си знаеш. :) Taка да без пенали тешко дека ќе оди плус, капак што и денес 0/4 беше.

За вечер, Столе +4,5, Манасков -5,5. Иако е ептен висока граница за пикер мислам дека Столе ќе префрле, играме 7 на 6 со 2 пикери така да сигурно ќе игра речиси цела. Манасков се шушка дека бил повреден нешто, мада и да игра мислам нема да игра цела, ако заводиме со 5-6 гола мислам ќе го пушти Ојлески.
Појма немав дека не изведува пенали, а баш и ради тоа ми беше "сигурица". Фала :D

Нема поголем зицер од Агинагалде денес. Кога Столе им даде 7 гола на овие, може и Агинагалде 3 :icon_mrgr:
само он ме заеба да му ебам матер све што си има се што шутна погоди ама џабе кога само 2 пати шутна бел ден да не види

Тешко некој на играчи да фати, све обратно искочија :tapp:[DOUBLEPOST=1484428882][/DOUBLEPOST]
Ти луд си,частење после добивка е погубна работа, после тоа имаш клетва ништо да не фатиш две недели.

За денес вака:

Првиот тикет е под мотото „Сите играат ракомет“, лани на ЕП и претходно на СП грото од натпреварите беа тесни и без големи разлики.

Capture.JPG

Леле неписменион тренер на Ангола кога почна да игра без голман на крај и дадовме 2 гола од гол на гол, го крпев до трето колено, му ебам племето афричко, али братот што даде гол на 5 секунди до крај, цар, нека го прогласат за племенски водич и нека му дадат 3 жени! :cuc:

Добро, е бар еден (утешноит) тикет искочи.

Очекував Хрватска и Словенија да клизнат, ама на крај речиси рутинирано тепаа...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom