Moviespotting 2017

Колку филмови сметате дека може да изгледате во 2017?

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
100ка како и лани тоа со сигурност ќе го исполнам а за годинава 2016 ќе допишам на први може ќе протнам некој до задутре ;-)

Јас одам на повеќе од тоа што се предизвикав годинава, а помалку од тоа што остварив - 200. Веројатно и тоа нема да го исполнам, но ќе пробам.

Јас као и лани 150 си одбрав, годинава се исфорсирав а следната планирам да си купам живот не да дремам дома и да глеам филмови. :D

за празниците секако ќе има филмски маратони по телевизиите ете добар старт
не е губење време гледањето филмови се учи доста од филмовите

Како што пишав во желбите, ќе пробам следнава година цела да ја истерам во темава. 150 си одбрав, би требало да е лесен предизвик.

Оваа година не успеав да си го достигнам предизвикот од 100 филмови. Се потврди непишаното правило дека секогаш втората сезона е потешка од првата. Највеќе ми е криво што затаив со филм клубот на самиот крај и немам 100% учинок. :( Ќе пробам следната да го пратам од време на време, да проширам филмски видици со одлични предлози. Многу енергија е вложено во него. Позитив на годината. :)
За 2017...Па.. Идеме сега на трета-среќа, но, со 60. Мали очекувања, надеж за надмашувања, големи достигнувања за поголеми воодушевувања. :D

Мислам дека гледам од 100 до 150 филмови годишно, така да од оваа година ќе го евидентирам и оценувам тоа што ќе го изгледам на темава со моето непостоечко филмско познавање.:)
Исто гледам еден тон серии и аниме, али вајда тоа не се рачуна на темава.

Пак со 100че идеме. Годинава лесно ги поминав, за наредна планирам да не тепам толку време пред лаптоп/тв, а може и ќе се префрлам на повеќе серии. :D

Идеме со 150 годинава, со оглед на тоа што планирам да бидам со 100% учинок во Филм Клубот а не да се откажам на пола ко претходниот пат. Ма да, ќе бидам задоволен ако на крајот од годината успеам барем 100+ филма да изгледам.

Мислам дека гледам од 100 до 150 филмови годишно, така да од оваа година ќе го евидентирам и оценувам тоа што ќе го изгледам на темава со моето непостоечко филмско познавање.:)
Исто гледам еден тон серии и аниме, али вајда тоа не се рачуна на темава.
Долгометражни аниме кои не се дел од некој серијал, може.

300/420 ја комплетирам 2016. Од 2017 збор си давам дека ќе бидам поактивен во филм/тв форумов, доста беше да ве читам и да тргам сеир од страна :)
и од сталкерска точка ми се допаѓаат насловите што ги имате на letterboxD :LOL:

Јас као и лани 150 си одбрав, годинава се исфорсирав а следната планирам да си купам живот не да дремам дома и да глеам филмови. :D
Значи whatto следнава година дома ќе ја преседи. Ќе му паднат очите од гледање филмови. :D

И оваа година одам на 200,годинава изгледав над 200 ама не си ги запишував.
Оваа година ке си водам евиденција за полесно да ми е пребројувањето..И алал да вие за темата Moviespotting,кога ми се гледа филм а незнам кој и нормално на темата се наога за секој по нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom