Почина Џорџ Мајкл

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
дај да го запалиме? чек, не... умрен е, не можиме... или можиме сепак?

НАРАВНО дека изел, ако веќе изел кој да му знае... па грк е побогу.

али цени му ја музиката, уметноста, дарбината.... а то дали бил педер, грк незз дали јадел гомна... шо сега ќе го хејташ? џабе.

и за есма изјадоа 300 гурабии... те ваква била те таква била... а тоа што посвои 47 деца тоа мала работа е ;) што промовираше мкд музика низ цел свет и тоа мала работа... ако ништо друго кај и да оди ко македонка оди т.е. одеше...

и ние не сме совршени брате, камоли таму некои ѕвезди со 300 бубачки над глава и кој знае колку кокаин или што и да е во нив.

битно беше музичка легенда, една од поголемите.
тоа дали кажал нешто за нас... ни од џеб ни вџеб... сигурно ембарго не ни акнаа тогаш пошто некој пејач некаде нешто хејтал... (прашање каде, колку, зошто... пошто новинарите и онака ти се ѓубриња па од мува слон прават, ова за тие во странство... кај нас и онака естрадата ни е горе долу за нигде).

Чув денес муабети од постари како во ’90 и некоја нешто изел гомна за нас во екот на прогласувањето независност и грчките блокади. Знае некој нешто повеќе?
Dobro se sećavam na toj period, ama mislam deka nemaše takva rabota

Какви одвратни коментари имаше денеска по нет, како за мазохистички настроен народ "имаме" ептен високи морални норми. Небитно, мене пак омилена негова песна ми е една од поновите

дај да го запалиме? чек, не... умрен е, не можиме... или можиме сепак?

НАРАВНО дека изел, ако веќе изел кој да му знае... па грк е побогу.

али цени му ја музиката, уметноста, дарбината.... а то дали бил педер, грк незз дали јадел гомна... шо сега ќе го хејташ? џабе.

и за есма изјадоа 300 гурабии... те ваква била те таква била... а тоа што посвои 47 деца тоа мала работа е ;) што промовираше мкд музика низ цел свет и тоа мала работа... ако ништо друго кај и да оди ко македонка оди т.е. одеше...

и ние не сме совршени брате, камоли таму некои ѕвезди со 300 бубачки над глава и кој знае колку кокаин или што и да е во нив.

битно беше музичка легенда, една од поголемите.
тоа дали кажал нешто за нас... ни од џеб ни вџеб... сигурно ембарго не ни акнаа тогаш пошто некој пејач некаде нешто хејтал... (прашање каде, колку, зошто... пошто новинарите и онака ти се ѓубриња па од мува слон прават, ова за тие во странство... кај нас и онака естрадата ни е горе долу за нигде).

Dude... го испочував човекот три поста погоре. Дај да ме запалите. :D
Ме интересира чисто од историска гледна точка.

хахаха не те палиме :D не се сеќавам и јас да хејтал нешто... а можно е пошто е грк... али мање битно :)

Џорџ Мајкл, па сеа Кери Фишер...останаa само Кит Ричардс и лебарките.

Остана уште „хуморот“ на Драгонот да „умре“ во 2016, али ништо изгледа...

Интересно е што ден пред да почини ја отепав од слушање песната...вистински безвременски хит.

Нека почива во мир..еден од најдобрите поп пејачи и уметници..секоја чест за кариерата и за сите песни..без разлика што беше чоекот во занаетот растураше,ама кај нас во МКД живее многу примитивен и заостанат народ па оваа вест ја примија онака во стилот "еден педер помалце"

Идол беше. И за кинези, и за индијци и за цела понационалност. За среќа, ќе фали ама нема да фали затоа што ги има своите албуми.

Стварно добри песни има. Дента се будам и од телевизорот ја слушам веста, се наежив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom