I
IBIZA SOUND
Гостин
so nasive plati se znae deka nemoze da go docekame 31 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А плаќањето на кредитната картичка го ставиле на 18so nasive plati se znae deka nemoze da go docekame 31![]()
Ве поканувам на една незаборавна вечер заедно да ја дочекаме новата година, во новоотворениот луксузен ресторан МАЕСТРО. Кој се наоѓа на одлична локација во строгиот центар на градот пред Македонска опера и балет.
За музиката ќе се погрижат Стефан Давидовски и Мери заедно со нивниот бенд кои ке ги испеат најголемите хитови и евергрини.
Во понудата вклучено е:
✔ неограничено пиење (стандардните пијалоци) Минерална вода, газирани и негазирани сокови, пиво, вино црвено и бело, водка, џин, коњак, узо, ракија.
✔ порции јадење (предјадење, главно јадење и салати) САЛАТИ (македонска, свежа салата, маслинки), ОРДЕВЕРИ (шунка, пилешка свинска деликатес, млечен кашкавал, пушена сланина, мешано сирење, кулен, печеница),
ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ (мариниран стек, гурманска плескавица и пекарски компир)
Цената за седење изнесува 1599 ДЕН до 25декември, потоа поскапува и на врата 2000ден.
✔ Тајминг за пречек на гости е од 21:30h до 22:00h и како загревање во тоа време ќе ве забавува Dj.
✔ Професионален фотограф (City Plus Foto) и извлекување за главна награда патување во БАНСКО од нашите пријатели - Стаф Туристичка агенција.
✔ Вечерта исто така ќе има професионално обезбедување кое ќе се грижи за безбедноста на локалот и на гостите.
Информации и резервации на бројот 078 288 221.
Значи ти ги прочитав и двете мислења и мислам дека малку претеруваш.Пред 2 години ти беше еден од организаторите за дочек на Нова Година во кафана Кај Ефто на кеј. И тогаш имаше голема дискусија на форумов после дочекот што и како се случуваше, така да од информативни причини сакам да ги известам форумџииве добро да се распрашаат што и како ќе има пред да купат карта. Не сакам да ти правам негативна реклама, ама она што се дешаваше за дочек на Нова Година 2015 беше нешто што и 2 години подоцна уште не ми е јасно дали беше очајно смешно или очајно трагично.
Баш разбуричкав низ форумов да ја најдам темата за тогашната прослава и еве што имав тогаш да кажам:
http://forum.kajgana.com/threads/Дочек-на-Нова-година-2015.76002/page-6#post-7040845
Пред 2 години ти беше еден од организаторите за дочек на Нова Година во кафана Кај Ефто на кеј. И тогаш имаше голема дискусија на форумов после дочекот што и како се случуваше, така да од информативни причини сакам да ги известам форумџииве добро да се распрашаат што и како ќе има пред да купат карта. Не сакам да ти правам негативна реклама, ама она што се дешаваше за дочек на Нова Година 2015 беше нешто што и 2 години подоцна уште не ми е јасно дали беше очајно смешно или очајно трагично.
Баш разбуричкав низ форумов да ја најдам темата за тогашната прослава и еве што имав тогаш да кажам:
http://forum.kajgana.com/threads/Дочек-на-Нова-година-2015.76002/page-6#post-7040845
Prijatel nema golema diskusija za tolku mal nastan.
Tie koi bea tamu za Nova Godina znaat kako si proshle!
Ne mi e primarna cel da vi gi zemam parite , veruvaj.
A analitichki gledano, toplo doma i od brz PC nema vrska so realnosta. Nadvor e - 10 i smrdi.
Dojdi , vidi , projdi, kje te pochastam pijachka. I nekoe piche gratis. Radi forumdzhiskiot kolegizam.
Mozhebi mozham da zeabam 10 lugje ali 200 i kusur od koi 60% zheni kako da gi zaebam???
Ne tuku gledaj od strana samo i da mi analizirash potezi , pushti se vo akcija, iskreiraj neshto kreativno. Pozz.
p.s> Iskreno ja razbiram tvojata frustracija, shala na strana! Toa so rastitelniot kashkaval i neprofesionalnite kelneri beshe uzhas. Se nadevam ovaa godina kje bide sve tip top.
Дискотеки во Скопје ?!Знае некој понуди за во дискотеки низ Скопје ?