Darling
High Value
Aman, se samo nemoj Petar Kotevski tuka da go postiras.
Тамара од кампањата „Излези ЗА“ се засекира за името на бебето (ФОТО)
![]()
Циркус сме!
Covekot e u mid-life crysis zabegan e kompletno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aman, se samo nemoj Petar Kotevski tuka da go postiras.
Тамара од кампањата „Излези ЗА“ се засекира за името на бебето (ФОТО)
![]()
Циркус сме!
Ти рече дека бил ок типот (за на маса или за било каде) што кинел мвр обележја и место тоа систаил УЧК на униформата, што се занимавал со лихва или рекет, а на крајот убил и потоа го запалил труп и колата, за 4000 евра.Цццц, е колку си настран. Најчудно е што не можам ни да се изнервирам, можеби дека муабетот е од тебе.
Ти рече дека бил ок типот (за на маса или за било каде) што кинел мвр обележја и место тоа систаил УЧК на униформата, што се занимавал со лихва или рекет, а на крајот убил и потоа го запалил труп и колата, за 4000 евра.
И потоа дојде до заклучок дека ја сум настран.
really?
Има, има, во Штип е контра-маршот, ќе се изнајадат сендвичиња денес сите пијавици партиски
На нет прочитав коментар дека луѓево во Скопје за „машров“ не ги носеле со притисоци како во минатото туку сеа владава (партијата) им излегла у пресрет и само им организирала превоз а они самоволно си дошле, никој не им наредил![]()
Колку сендвичари се собраа денес во Скопје (бројка одприлика)?
Се кај тебе се врти кон навреди и клетви, тоа е поради неможноста за здраворазумно дебатирање и незрелост. Таквото безобразие е одлика на недоразвиена свест, па затоа те одбегнувам, сметајќи те за њус појава на либералното размислување донесено како суплимент, т.те. замена за квазидемократијата.Ти рече дека бил ок типот (за на маса или за било каде) што кинел мвр обележја и место тоа систаил УЧК на униформата, што се занимавал со лихва или рекет, а на крајот убил и потоа го запалил труп и колата, за 4000 евра.
И потоа дојде до заклучок дека ја сум настран.
really?
znaci 50x50 okolu 2500.Кај Мтв на булеварот имаше сигурно преку 50 автобуси.
Сендвичите им ја даваат најголемата сила на партииве за да ја пустошат државава. Има меѓу нив и луѓе кои се уценети, многу сиромашни, едвај преживуваат со 10000 денари што им ги дава некое партиско говедо, а му црнчат на работа по цел ден, па ја злоупотребува нивната лоша позиција да ги понижува и претвори во робови и искрено ми е жал за овие луѓе. Но повеќето од сендвичиве се ниско интелегентни луѓе, без грам достоинство, без свое јас, верни на нивниот лидер, послушни до таа мера, да ако им кажат и трева да пасат, говна да јадат, ќе го напраат тоа без проблем. И предходно го имам пишано ова, овие се најголемијот проблем на Македонија, овие се најсилното оружје на политичарите.Влегоа пред пола саат едни во Brown Sugar, десетина беа, влагаат и одма галама, едниот го зема менито и вика „Ам мене ми се јајт, немат тука нешто за јадење???“, тројца разместуваат маси, четвртиот вика келнерка на цел глас како да е на чешма сред село, вода му се пиелоНе знам што е проблемот, се поуверена сум дека сендвичиве од двете страни се канцерот на државава.
Не знам зошто досега никој не ги запраша со чии средства се платени автовусите. Собранието со народни пари ги плаќа и нив?
Веќе скоро еден месец гледаме приватни забави на партиите на власт со народни пари.
Прво едните па другите, за исто г..... Се работиДали мислиш дека би добил одговор поразличен од „што бе сеа ви смета трошење пари за автобуси? Што ќутевте у време на Грујо? Сеа ви е слободно да зборите па ќе јадете гомна.“?![]()