- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.704
- Поени од реакции
- 85.600
Не е можно во времето на Господинот Груевски да бил вработен во МВР Битола, таков Албанец што кине државни обележја и става УЧК амблеми наместо тоа.Пред 3 години
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е можно во времето на Господинот Груевски да бил вработен во МВР Битола, таков Албанец што кине државни обележја и става УЧК амблеми наместо тоа.Пред 3 години
Мене ми кажаа дека вриел од пари убиецот а го убил за ситна пара во споредба со тоа што го поседувал. Ми пастираа вчера на ФБ што му пишуваат затвореници, едвај го чекаат да влезеНе е можно во времето на Господинот Груевски да бил вработен во МВР Битола, таков Албанец што кине државни обележја и става УЧК амблеми наместо тоа.
Пред 3 години
у времето на владеење на Груевски, сите кадри кои се примаа беа од СДСМКако кадар на?
Навистина, незгодно ми е да го сликам. Може да ми се еасипе телефонот[DOUBLEPOST=1537109412][/DOUBLEPOST]уф, како лошичко се облечени луѓево од нескопје
требе митинг да има, за да се потсетам на тоа
у времето на владеење на Груевски, сите кадри кои се примаа беа од СДСМ
како не знаеш?
Како кадар на?
Мене ми кажаа дека вриел од пари убиецот а го убил за ситна пара во споредба со тоа што го поседувал. Ми пастираа вчера на ФБ што му пишуваат затвореници, едвај го чекаат да влезе![]()
Го знам личноВеројатно дуи али решение мислам потпишано од Јанкуловска, така да кога замижувале за вакви деликвенти сега да бараат оставка е смешно
Па не знам баш колку вриел од пари кога на пола Битола должел и почнал да убива за пари![]()
Не знам, може си прав, не го знам ликовВеројатно дуи али решение мислам потпишано од Јанкуловска, така да кога замижувале за вакви деликвенти сега да бараат оставка е смешно
Па не знам баш колку вриел од пари кога на пола Битола должел и почнал да убива за пари![]()
На темата криминалци и криминални групи можеш да прочиташ нешто. Но треба да знаеш кој го финансирал, иинаку ок тип еНе знам, може си прав, не го знам ликов![]()
се глеа одма дека е ОКНа темата криминалци и криминални групи можеш да прочиташ нешто. Но треба да знаеш кој го финансирал, иинаку ок тип е
Зборам за на маса, ама не е за тука муабето, има башка тема за тоасе глеа одма дека е ОК
Затоа и неутралните се излажаа и ве гласаа, велевте ќе бидете поинакви, Пендаровски ги нарекуваше стока митинг-туристиве, а се е исто ко и порано само Никола го нема.му се смеело магарето на зајакот дека имал долги уши...
за на маса и ја зборамЗборам за на маса, ама не е за тука муабето, има башка тема за тоа
Цццц, е колку си настран. Најчудно е што не можам ни да се изнервирам, можеби дека муабетот е од тебе.[DOUBLEPOST=1537110981][/DOUBLEPOST]за на маса и ја зборам
Кој не би сакал да има на маса таков crooked cop Албанец, кој се занимава со лихва или рекет и убива за 4000 евра, па после го пали трупот, а у слободно време ги кине обележјата на МВР и става УЧК, место тоа. За зет дома да го прибереш.
А што мислиш тогаш се лаеше како бесни керови, сега исто, дали пендаровски ќе го изјави истото сега?Затоа и неутралните се излажаа и ве гласаа, велевте ќе бидете поинакви, Пендаровски ги нарекуваше стока митинг-туристиве, а се е исто ко и порано само Никола го нема.