- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.834
- Поени од реакции
- 4.031
А ти од што многу ја пратиш не се бламираш ич. Од Курир и Република се информираш, најнеутралните портали. Паметен.
Не, од Телма и Либертас се инфомирам, најнеутралните портали. Глуп
Еве јас не знам зошто на САД и ЕУ им е толку битно да го бутнат Груевски и затоа те молам ти објасни ми тука како Груевски е клучот на Европа.
Нешто ми кажува дека одговорот ќе биде copy-paste на некое вмровско соопштение![]()
Прашај некого во Украина, Сирија, Либија. . . ке ти кажат. Само биди внимателен да не добиеш некое copy-paste вмровско соопштение и од таму.
Тоа се тие познавачи на домашната и на светската политика, докажани аналитичари и стручњаци. Не го пратат Боки13 ама ги пратат Мирка, Миленко, Ефтов и секако Лазански и Петрушиќ. Сончогледи кои го градат ставот врз онаму од каде им стига кешот и ништо досеа не погодиле точно.
Сам ги градам своите ставови, не сум ко тебе да ме зомбизираат Геро, Милчин, Најчевска, Саше Паралитико, Фрчко и уште 300 други кои среќа што не го заработуваат кешот од Сорос и УСАИД и сличните на нив кои и мислат многу добро на Мк.[DOUBLEPOST=1497015679][/DOUBLEPOST]
Па нели Заев се откажа од платформата? Така рекоа од вмро после гаранциите на Заев.
Кај се пратениците? Кога ќе оди Грујо сам во затвор?
Времето ке покаже дали се откажал.