- Член од
- 13 јули 2006
- Мислења
- 15.575
- Поени од реакции
- 18.609
Друже дај не ме дупи бе кој е ликов, натропал глупости овој е Влав тој е Влав.
Илија Крајнички е најголемото пичкариште што сум го видел.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже дај не ме дупи бе кој е ликов, натропал глупости овој е Влав тој е Влав.
Imase blokadi po I patista, licno ucestvuvav, ohrigani masovno ucestvuvaa koga veke gi spomna, blokadite Podmolje ohrigani gi pravea ne ni znaes kakvi tepacki imase posebno tepackata pred policiska stanica vo Ohrid poradi privedeni lica, AMA koga dojde momentot si izglasaa ko sega .Знам бе друже ама од тамошните.Каде беа Велешани, Охригани, Битолчани, Прилепчани и другите?
Таа поделба можела да се спречи со маса народ, еве тогашната опозиција која воедно е и сега опозиција зошто не организирала масовни протести со автобуси во овие два града?
Исто како што и сега не организираа за името.
Нема да коментирам за тоа време не сум знаел што се случаво сум имал 5 години, ама затоа сега имав 18 и видов дека народот ама преслабо реагираше скоро па ич.Imase blokadi po I patista, licno ucestvuvav, ohrigani masovno ucestvuvaa koga veke gi spomna, blokadite Podmolje ohrigani gi pravea ne ni znaes kakvi tepacki imase posebno tepackata pred policiska stanica vo Ohrid poradi privedeni lica, AMA koga dojde momentot si izglasaa ko sega .
Сигурно ги фаќа пичките на финта „Сатурн ти е ретрограден а Венера у втора куќа, тоа значи дека треба да те ебе апла неписмен преварант за да немаш тешки несреќи во иднинаИлија Крајнички е најголемото пичкариште што сум го видел.
Ne samo on i Toshe bese praten od Papata.Тој беше пратен од Папата или небеше ?
Ваљда ако почнат преговори скоро, нешто ќе мрдне ако на еу и текне озбилно да се позамара со нас
Дали е точно или не, е ирелевантно тоа се факти или ги прифаќаш како такви или не па изнесуваш против аргументација.Се е точно ама кажи ми кој дозволил тие Власи да влезат во институција како Ману и да работат против оваа држава.Власи на јаки позиции има и во Албанија, Грција, порано во Србија ама секогаш работеле и работат во интерес за тие држави, барем кога станува збор на државотворни прашања.
Najgolemata glupost što ja pročitav na netov e deka večer ZZ ke pravel nekakov marš za pravda od sobranieto do sudovite, pa od tuka prašanjeto za kakva toa pravda govori ZZ koga SJO postoi odnosno postoeše pola decenija, a ZZ e premier točno tri godini i kako toa ovie tri godini ne uspea da strpa vo zatvor nikoj od tie obvinetite od slučaite na SJO koe btw poveke i ne ni postoi, ta doprvi duri vo negoviot vtor premierski mandat koj e pod golem znak prašalnik dali ke go dobie ke sprovedel pravda vo državava i apsaana za mafijozite i banditite![]()
![]()
Juzno Kosovo bi bilo potocno.Оној што му дале хиљаду и петсотини еура за да не ословува како Источна Албанија,јас би му дал милион евра да сум власт.Конечно некој прописно име ни нашол