- Член од
- 6 април 2005
- Мислења
- 2.959
- Поени од реакции
- 3.099
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку си ти болен упм...Вронг Бонева ??
нели на синовите се водат становите ??[DOUBLEPOST=1513185015][/DOUBLEPOST]
и Кучето испадна уште една од матните работи на мафијашкиот мвр на спасовски... газдата на вистинското агресивно куче , со прекар Кинез, бил со врски во МВР и организирал борби на кучиња...
кучката која е фатена беше на ТВ и пријателски мафта со опашката, нема сопственик, чека вдомување, а не делува ниту на агресивно куче ниту е толку силна да се бори со 5-мина...Но кинезот упатил закани до сведоците, па сега се замолчува за мажјакот трениран за борби, а кој патем бил удиран со шипка по грбот во борбата со луѓето кои се бранеле ...
Не бе , мрачните сили ќе ја продадат македонија и така ќе не распаднат.Ако се поскапи а платите секако нема да мрднат отидовме. Ќе го доизбркаат и тој народ што остана овој кочо реално бетер од началниче ми гледа.
Хехе мрачните сили неможат да не продадат, кој сака глисти да купува.Не бе , мрачните сили ќе ја продадат македонија и така ќе не распаднат.
глистиХехе мрачните сили неможат да не продадат, кој сака глисти да купува.
Можно е да ги прелагал Миленко дека сончевите зраци прво стигнуваат во Македонија после низ цела планета.глисти
Нели си свесен дека цел свет е љубоморен на ова свето парче земја ?
Мрачните сили ќе не продадат.
Од што сме баксуз нема да пукнеСамо ако фрли некоја пробна Ким Јонг врз државичкава, ќе се опраиме, т.е само ако не снема.
http://dokazmk.info/donev-potroshil-7-000-evra-za-patuvane-vo-albanija-dechko-vreme-e-za-ostavka/
А ако не пукне циго ќе ја носи во отпадОд што сме баксуз нема да пукне
Најтажното е што кога ќе им кажеш дека СДСМ само го прошири делото на Грујо, пошто видоа он како итро крадел пари, овие ќе те осудат дека си ВМРОВЕЦ, и дека сепак СДСМ се подобри, покрај тоа што почна со истите трикови.Само ако фрли некоја пробна Ким Јонг врз државичкава, ќе се опраиме, т.е само ако не снема.
http://dokazmk.info/donev-potroshil-7-000-evra-za-patuvane-vo-albanija-dechko-vreme-e-za-ostavka/