Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти, Ireal и уште пар ликови овде потсеќате на филмов.
....а бе на што потсеќаме ние, само ние си знаеме, а на што тебе те потсеќаме зависи само од твоте ментални капацитети, кои очигледно не да се баш некои кои можат да скоцкаат нешто над светоназорот на една амеба и нејзината перцепција за светот околу неа.... :) :)

....а бе на што потсеќаме ние, само ние си знаеме, а на што тебе те потсеќаме зависи само од твоте ментални капацитети, кои очигледно не да се баш некои кои можат да скоцкаат нешто над светоназорот на една амеба и нејзината перцепција за светот околу неа.... :) :)

Ристе, не можеш својата ментална инфериорност да ја надоместиш со навреди.
Врати се на темата, ако воопшто си пишал нешто ОН-топик некогаш.

Партиска бубашваба? Хмм..
Едноставно ми е преку кур дојдено кога се вртат милиони за ташаците на лавови и ѕверови, а болниците ни се хаос и ни умираат млади деца.

Немај гајле ете Заев е готов, сега ќе продолжат реформите на Груевски и ќе ни процвета економијатата, здравството, судството и се по ред

..не се фали бе, запрепастен е дека и еден извикан Аљи со швицарска тапија за неурачунливост има поише акл да свати што е Устав , од една шупелка која се одазива на Almeida.... :) :) :)

Уште ти да сфатиш дека сфати се пишува со ф а не со в

Најмалку на Македонија и треба дестабилизација, само тоа ке кажам. Ова се е скенар да се спаси г'зот на тие што 10 години ја масакрираат ова држава во секоја насока.

Кој ми ја мена анкетата да дајт Госпо да се омажит/оженит за некое античко тврдокорно говедо!
Даби даби цицка го испила, а!
Ахахахаха најголемата клетва за вас во администрацијата:pos:

@Peja989 за кого ти е женската:icon_mrgr:

Кој ми ја мена анкетата да дајт Госпо да се омажит/оженит за некое античко тврдокорно говедо!
Даби даби цицка го испила, а!

Барем ќе избегам надвор од државава со пари, ко и сите античко-тврдокорни.
Чул те госпО.

Партиска бубашваба? Хмм..
Едноставно ми е преку кур дојдено кога се вртат милиони за ташаците на лавови и ѕверови, а болниците ни се хаос и ни умираат млади деца.
а демек другите се сиромашни, народни луѓе па ќе доаѓаат да ја оправат државата што помогнаа да се усере и да дојде до ова што сме денес.
Да бидеме реални, само нова свежа крв, трета опција и луѓе без багаж треба да добијат подршка. Се додека избираме едно од двете зла нема да не биде, уствари и не заслужуваме да не биде. Глуп народ слаба држава а јаки политичари.

Име Фикус, член од денес. Кајгана се по-популарно штабско место. Па уште и на анкетата тие што ја прифаќаат платформата водат :D

И jа така велам за тоа коj ви го смени идентитетот со географски поим па сега се чудат шо да открадат за да има континуитет коминтерновско-титовистичката "реалност" од 30 сетите години на 20 век.
Кој идентитет го имавме претходно, а кој сега? Дај ми детали..

Име Фикус, член од денес. Кајгана се по-популарно штабско место. Па уште и на анкетата тие што ја прифаќаат платформата водат :D
Македонија елдорадо за партиски војници,само тие се битни ак треба и цела држава на распродажба! Филандендронов е вистински преставник на пијајците.

Ристе, не можеш својата ментална инфериорност да ја надоместиш со навреди.
Врати се на темата, ако воопшто си пишал нешто ОН-топик некогаш.
...кај виде навреди, јас само пробам да ти отворам очи , да престанеш да се бавиш со замислените личности на своите соговорници , туку со тоа за што разговарате. Праксата која ја воведовте овде неколку билмези не личи на ништо освен на интелектуална , да не кажам ментална слабост, штом ве удри таква по нос..плачете....... И не се викам ристе туку моето име е маааалку побоженствено и би требало тоа да го почитуваш..., а не овде да продаваш финти и единствено само според свои критериуми дефинираш ниво кое се карактеризира како говор на омраза... И ти и некои кои не ги спомнувам во случајов...Истото се однесува и за ОН или ОФФ топик , појмови што изгледа дефинитивно си ги трескаш како ти дојде илити што би се рекло во некои "пообразувани" белосветски кругови...рандом, без некој критериум.:) :)

Немај гајле ете Заев е готов, сега ќе продолжат реформите на Груевски и ќе ни процвета економијатата, здравството, судството и се по ред

Уште ти да сфатиш дека сфати се пишува со ф а не со в
јас така си го пишувам и тоа е мое демократско право...,а коа ќе ми ќефне и ф може...:)

http://sdk.mk/index.php/makedonija/pod-istraga-na-sjo-112-litsa-osomnicheni-za-160-krivichni-dela/

Инаку овој беше тој Ангелов за кој ни збореше јамајка?
http://a1on.mk/archives/715524

"Ангелов смета дека Иванов свесен за тешката ситуација во која се наоѓа Македонија ќе покаже државничко чувство и ќе го додели мандатот на СДСМ. Според него во Програмата на СДСМ нема ништо противуставно.

За протестите кои се случуваат деновиве, Ангелов изјави дека повеќе од јасно е дека тие се организирани од страна на ВМРО-ДПМНЕ."

Ма нее, не е тој истиот Ангелов.

За мене е не елдорадо туку една верзиjа на Северна кореjа ама зборат на бугарски и со големи тешкотии сепак можам да се регистрирам и ако постоjано ме банират и бришат. Се знае севернокореjскиот нет е само за внатрешна потреба.[DOUBLEPOST=1489594159][/DOUBLEPOST]
Шо општо имаш ти со демократиjата?
...демократ бе со дебел слој на демократија на себе ,многувековен...не ко некои бугарски скоро осознаени татарски шутраци... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom