Fidel Castro замина во легендите

• Креатор на темата Креатор на темата Xibalba
  • Време на започнување Време на започнување
Фидел Кастро е Македонец по потекло
Фидан му е името, од Егејска Македонија е а презимето му е од македонскиот збор Кастрење, пошто дедо му беше селски бербер, кастреше косите и брадите на соселаните и така го викаа Цане Кастрачот па и син и внуци така ги завикаа после прилагодено на шпански дојде до Кастро

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Pa sega ako zboruvame za seksualnite apetiti na svetskite lideri Belata Kukja e bez konkurencija, seksualna multikultura bez premca, "genders" kolku ti dusha saka, a za pedofilija da ne pochnuvame.

Требаше пред 15тина години Фидел да стане полиберален во секој поглед, он уште живееше во трип дека се бори против сите по прашумите на Сиера Маестра. Да влезеше во филмот на Раул и да почнеше да прави поцивилизирани потези порано, Куба немаше да биде толку заостаната. Исто како и Тито, за некого мајка за некого маќеа, потомците на најбогатиот слој од времето на Батиста на тенџериња лупаа во Мајами после веста за смртта.

Последно уредено:
15179182_1326571007361452_7119183438762623633_n.jpg

овој е цар (1924 то е), бетер и од Кастро кој замина..
http://www.libertas.mk/mugabe-najavi-deka-ke-se-kandidira-za-pretsedatel-i-vo-2018-godina/
Screenshot-7-13.png
Мислам дека овој е последниот жив од неврзаните. Последното дете на Тито :)[DOUBLEPOST=1482069933][/DOUBLEPOST]Тука читам и не ми е јасна левицава што покажува негативен став кон Кастро...

Тука читам и не ми е јасна левицава што покажува негативен став кон Кастро...
Па Кастро беше против интеграцијата на Куба во ЕУ.
Ете затоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom