Па штом кажуваш дека тој бил небитен ланската година изгледа не ја знаеш странаваСтварно? Не го знаев оваГледам добар линк си ми пратил, од кај ја знаеш оваа странава Википедија, баш е добра еј!
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па штом кажуваш дека тој бил небитен ланската година изгледа не ја знаеш странаваСтварно? Не го знаев оваГледам добар линк си ми пратил, од кај ја знаеш оваа странава Википедија, баш е добра еј!
![]()
види бе како си трчка околу хаххахха каков цар!Можно е. Ама и австралијците се будали мамицата нивна
![]()
Пиво сум ти должен бате, ме просветли со ова што ми ја откри Википедија, потполно нов свет..Па штом кажуваш дека тој бил небитен ланската година изгледа не ја знаеш странава![]()
Јас прво мислев дел од кореографијата е, кога гледам ги турна гаќите и обезбедувањето го собравиди бе како си трчка околу хаххахха каков цар!![]()
Јас прво мислев дел од кореографијата е, кога гледам ги турна гаќите и обезбедувањето го собра![]()
Пиво сум ти должен бате, ме просветли со ова што ми ја откри Википедија, потполно нов свет..![]()
Кaкo тoa крaтиш oд музикa aкo не се иде нa Еврoвизијa?Неможеш така да гледаш. Ако треба да почнеш да кратиш од нешто, почни од она што е штетно за тебе, а не корисно. Се согласувам дека треба на сите болни и бездомни деца/луѓе во државава да им се помага, но која е логиката да скратиш од спортот или музиката, а да не скратиш од политиката? Меѓу другото, за една држава не се ништо 200.000 евра дадени за музика или спорт во однос на 200.000.000.000 евра дадени за политички глупости.