Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Dali za godisnina si podaruvate pokloni? Ako da, sto na primer mu poklonuvate na partnerot? Onaka kolku da se obelezi denot ili nekoe poklonce povredno?
Tekst, pisuvate nesto nekoja ubava misla? Ako da sto bi mu napisale?

Jas si podaruvam pokloncinja a kakvi zavisno kolku pari ce imam sobrano :)

Ajde pisete, kazete vase iskustvo... :helou:

Годишнина? Зависи. Последен пат, за годишнина од раскинувањето на врската подарив прекрасна поема со наслов „Колку далеку стигнав без тебе„ ...романтична сум шо да праам :je:

Najcesto cestitka so nekoja posveta.A minatata godina za godisninata podariv crveno pliseno srce.Ne bese kojznae kolkava golemo,megutoa mi bese mnogu simpaticno.

sagagua definitvno si romantica :) tweety a sto pisuva na cestitkata?
ne e vazna goleminata na poklonot nego nacinot na koj ce go poklonime, neli? jas mislam deka dovolno e i nekoe malo poklonce, toa e samo kolku da se proslavi...

Da, najnebitna e goleminata,vazna e ljubovta so koja se podaruva.
A na cestitkata sto pisuva? Najcesto nekoja slatka posveta,mnogu takvi ubavi poraki ima i na forumot. Ali sepka smetam deka ubavo e da iskombiniras nekoja tvoja poraka a ne samo da ja prepises.

Што знам... Некогаш ситниците го прават големото... Не мора да се подарува којзнае што доволно е да има нешто симболично колку да се знае дека не си го заборавил или заборавила датумот.

aha da mnogu e poubavo koga taa poraka sam ke ja napises ima nekako poubavo znacenje, poubavo cuvstvo, nego da prepises nekoja...

Jas ne znam so da mu podaram na decko mi za godisnina ni se blizi a neam poima daj nekoj neka mi kaze sto podaril,osven toa cestitkite nekako mi se sto znam osnovni:back: Drugo nesto?

ne sum stignal do godisnina :) seuste ali definitivno bi podaril edno mece golemo

Hmmm podariv kamce so znacenje sto odgovarase na negoviot karakter i horoskopski znak,a dobiv pluteno pano na koe imase baloni crveni vo vid na srce zakaceni,a vo nego site masnicki,pandelki,cestitki,sliki i 1000000 gluposti sto gi dobival od mene ili pak zaednicki sme gi napravile vo tekot na izminatata godina...samo so balonite se izdisaa use prvata vecer hihihihi

Ej Nemirna znaes toa so kamenot e dobra ideja.A ako ne e tajna od kade go zema?Inace ti priznavam dobra stvar,ne mi tekna:)

За годишнина изненади го со романтична вечера во домашна атмосфера,се да биде спремено на маса,вино,свеќи,музика,романтика.Но при тоа целиот ден прави се како да си заборавила на датумот,и дека не ти е добар денот,за да има поголем ефект кога ќе го пречекаш на врата со бакнеж и насмевка.
Не треба подарок по ова,само бакнеж.

da ubavo e romanticna vecera... jas koga slavevme edna godina od vrskata mu napraviv iznenaduvanje, kupiv sampanj, pica, nesto blagicko, a mu kupiv i edni dve zajcinja sto se vlecat i koga ce se bacat kazuvaat I love you :) navistina se iznenadi i se bese prekrasno... a za drugive dve godini ednas mu kupiv kapce, a drugata godina angelce, pepeljara ali taa e nes kao ukras so dve prasencinja :) i mecence
Ma4ence mozes da mu kupis parfem, nekoe ukrasce, ramka, mecence, bluza... eeee ima mnogu raboti sto moze da bidat ubavi za poklon

Da ama toa parfem,bluza takvi stvari mi e ppoeke za rodenden,ke vidam toa so vecerata ako uspaem nekako moive da gi isteram od doma:)

vecerata od lea se zema vo predvid i za da dadam moj shmek obavezno bi napishala nekoj tekst vo koj kje kazam kolku mi znaci taa ljubov, kolku sum bila srekjna i tako dalje...kje go procitam na glas i kje podaram eden ubav, nezen baknez, bolje poklon od toa nema :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom