Од кој мобилен телефон до сега сте биле најзадоволни?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Sony Ericson K700, Nokia 6020.

Samsung g800 Photographer's Choice

Za toa vreme mozev fotograf da bidam so nego. A i solidno ladno oruzje.

Na vtoro mesto mi e segasniot j7 2016, super sredna klasa telefonce so top baterija

Rrs4smm.jpg

Huawei honor 2 ili 3 ne mi teknue tacno koj model bese. So nego fakticki zapocna pohodot na kineskite high end telefoni. Bese megu prvite so 2gb ram, ako ne i prv, po brzina vo toa vreme sporedliv so s3 koj imase samo 1gb ram. Go plativ nov mislam okolu 250e vo slovenija koga s3 se prodavase 800-1000e, s2 bea okolu 500e. Kolku samo smesno bese koga lugeto se cudea i prasuvaa so cudo i od kade e telefonot. Nikoj ni cul togas ni videl so e toa huawei. Slicno do pred god dve so bese za xiaomi i meizu. Izdrzliv do krajnost, na tolku paganje i sto uste ne istrpe 2god, pa go sitnav poso baterijata oslabna i ne moze da najdam nova. Mislam deka toa e definitivno telefon so najdobar PP vo istorijata.

LG G3

телефонот 2 ипол години преживеа терор од мене... паднат беше безброј пати напиен со сок со пиво го згазнав и уште што ти не.... апсолутно никад не ни закочи а камо ли да пукне нешто или да се скрши..... секоја чест за телефонот :roker:

S8 plus ми е новиот фаворит, неверојатно корисничко искуство нуди, од секој аспект.

csm_251815449175_3fbb75e93b.jpg

blackview a8 max 4G phablet

С'отношението цена-качество е поразително

Samsung Galaxy Mini 2 (S6500D)

galaxy-mini-2.jpg

Освен големината за денешно време нема мани.
800 MHz процесор за Android 2.3.6 и 320x480 резолуција е сосема доволен. Никогаш не загрева, батерија држи како Нокиа.

Малку рам-меморија но не закочува и 4гб внатрешна меморија од која 3.5 ти се на располагање за разлика од конкуренцијата во тоа време.

Башка и има преживеано бањање во зејтин и се уште е во функција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom