SIM karticki

• Креатор на темата Креатор на темата freewind
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 декември 2010
Мислења
40
Поени од реакции
17
dali imaat operatorite posebni kartickisamo za koristenje na internet (za tableti)

dali imaat operatorite posebni kartickisamo za koristenje na internet (za tableti)
Za karticki neznam, ama Usb so internet ima. Jas pred 3 god imam koristeno ama na laptop.
Za tablet bi trebalo da e isto, se prodava kabelce za da mozi na usb da se povrzuvas od tablet, ako vekje nema na tabletot tolkav golem port.

не разбирам, еве сум на водно кај крѕтот од каде ќе се конектирам преку USB?

прасањето подоле дека си на водно и сакаш да си на крст ти беше сосема на место ама некои не те разбраа.
Имаат двата оператори таква опција како што побара посебна тарифа (не е посебна картичка, нормална е) им е тоа ама ја имаат.

За останатите што користат УСБ за истава работа и во него има сим картичка за да може да се поврзе на некоја мрежа и да работи.

z
прасањето подоле дека си на водно и сакаш да си на крст ти беше сосема на место ама некои не те разбраа.
Имаат двата оператори таква опција како што побара посебна тарифа (не е посебна картичка, нормална е) им е тоа ама ја имаат.

За останатите што користат УСБ за истава работа и во него има сим картичка за да може да се поврзе на некоја мрежа и да работи.

значи ттреба, со опреаторот да си одберам од она што го нудат за препејд интернет

Да, исто како што се користи интернет на мобилен телефон. Ако таблетот нема опција за вметнување на SIM тогаш имаш усб приклучоци каде ја ставаш картичката и имаш интернет преку мобилната мрежа.

Ако сака некој да му шитнам такво USB, нека ме контактира
cena inbox :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom