"Eј, види го овој..."!

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
хаха добра тема :) некогаш кога ке се досадуваме на клупа покрај кеј и кога ке помини некој за приметување го коментираме :)

"Еј, оваа гарант е курва"!
Сега пред малку видов дека хххх челн ми го плеснал ова :) од за мене неразјаснети причини :)

Да ми се случило да коментирам нечие гупаво однесување со другарките, но не и да коментирам нечиј прватен живот.

Ова се коментари на искомплексирани едино. Се десило да помислим вака, меѓутоа не да коментирам на глас затоа што сметам дека тој/таа има нешто поубаво од мене. Не сум љубоморна на личностите околу мене.

кој не вика “Еј, види го овој’’ нека даде клик во галерија, нека го види Дадо Полумента, па ако се додржи да не просере..........нека иде да се лечи :icon_lol:

Оној кој одговорил дека воопшто не ги помислил тие или слични на нив изрази, лаже. Едноставно таков ни е менталитетот- македонскиот феномен- озборувањето.
Јас на пример не употребувам такви зборови како - сељачиште, курва и слично, но знам некогаш да прокоментирам со најблиските другарки на пример - Еј види го оној како е облечен. Чудно би било (зборувам во глобала за нашиов народ) да не ги прокоментираш некои луѓе кои по некоја психичка или физичка особина "отскокнуваат од нормалата", Си наоѓаш занимација, предмет за сеир, полнење его, безброј причини можат да се најдат зошто го правиме тоа и секогаш не мора да значи дека му/и' завидуваме на личноста, повеќепати тоа е начин на потполнување на слободното време.

Само Македонче се замара со тугите животи затоа што не знаеме да си го живееме нашиот и мислиме дека сме најпаметни и најперфектни и се нај...!:toe::tapp:

Ne komentiram voopsto..moze samo da se iznasmeam ama bez komentar:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom