Генерална дискусија ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
не значи ако Русија се обиделе да ја банираат дека другите не се допингуваат...се е тоа лицемерие политичко исто како и твоите банови;)
Овој мора да е од здружението Тодор Александров.

Овој мора да е од здружението Тодор Александров.
Во Идризово треба да е ама ќе го потрпиме до декември, ќе се исплати на крај.[DOUBLEPOST=1470490035][/DOUBLEPOST]Нашата 42ра од 51 во стрелање од 10 метра? :popce:

Последно уредено:
Има некаде стримови од другите спортови, пример на официјална страна или на youtube?

Прво злато за САД, девојчето родено 1997, стрелаштво 10 метри воздушна пушка, нашата во истата дисциплина 42/51

Прво злато за САД, девојчето родено 1997, стрелаштво 10 метри воздушна пушка, нашата во истата дисциплина 42/51
USA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Македонија

Интересно прашање е како Циле никој не го допира сите овие, повеќе од дваесет години. Имаме еден бронзен медал од казахстански (?) борач што го плаќаше лоповон чифлиганец (делеле 50-50, сигурен сум) со пари од Бучим и тоа е се'.
Кога ќе ставиш на вага, ова заебанцииве со имево и не се толку страшни во однос на тоа каков утепан учинок имаме. Ко Ванауту и Кирибати, што за 15 години ќе потонат у океан од глобално затоплување. Изглеа нема никаква пара у тоа сојузот штом не го дираат дебелиот. По ффм, кфм секогаш е политичко колење за тие неколку милиони "хуманитарна помош" кој да ги попика по џебови.

Пуштете РТС сателит и гледајте како се организира студиото и целата екипа за олимписките игри,интервјуа со натпреварувачите,со легендите.... Нека научат нашиве од МРТ,не да ми даваат бокс....

Na BBC ima se :jeeee:
Instalirajte Expatshield[DOUBLEPOST=1470503345][/DOUBLEPOST]Uste eden sajt kade ima linkovi
http://goatdee.net/

Последно уредено:
Na BBC so UK VPN.Na rio.zdf.de so DE VPN.
Site sportovi sto se vo zivo gi prenesuvaat.... i moes da si biras.

Имам Hola али кажи кај да одам за да гледам нешо во живо сега само некој текст нешо ми се отвара никаде пренос.
не знам зошто, едино пробај акаунт да направиш на ббц, ја иам, можда до тоа е...

а еве како ми е, на тој мојот линк, бираш спорт и вака иде:

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    239,2 KB · Прегледи: 33
  • 2.jpg
    2.jpg
    152,4 KB · Прегледи: 31
  • 3.jpg
    3.jpg
    236,4 KB · Прегледи: 31
Вие што сте на Гугл Хром,барајте во екстензии Beebs,симнете го и коа ќе го инсталирате,ќе видите горе Б буква во квадрат и стиснете на неа и автоматски ве пушта во ББС ај-плејер,и доле имате Olympics и моментално има 12 преноси и си стискате и ви ги пушта преносите :)
А за германската www.rio.zdf.de ви треба германско ВПН тоа преку Хола или Зенмате.И мислам дека ако имате квалитетен нет со добра брзина и неограничен,сите стримови во ХД ни да се мачите со нашите на МРТ или да баратате по интерентот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom