Ракомет на ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Свири крај. Пољаците го наплатија Краков,а денес која екипа се одвои ја прегази другата.
-4 со 18 примени голови, едно 4-5 стативи и 3-4 пати погоден голман,па мајка Јана нека е не ја вртиш.

Ако не сменат нешто у второ полувреме хрватите, пољаците овие +4 може и да ги дуплираат, премногу очајна одбрана, во напад па се немаше среќа, а и ги разбранија голманите.
Мора да се стегни одбрана, надополнета со Пешиќ, да не се игра циркузантски, ако не, Рио - Загреб уште вечер ќе им се деси.

Tolku da si glup da ne mu opnes flaster i dozvolues eden Bjelicki da te torpedira od 10 metra, ah Babicu Babicu u usta te ebem

Полјаците се реваншираат за европското у јануари, а Биелецки за окото.

Visomirski go napraevte da izgleda ko Omejer, isceznite da ve nema

Овој сеа на клада ќе го стават, каков глуп црвен направи.

Вишомирски, Бјелецки и страшни глупости во последните 2 минути ја однесоа Полска во полуфиналето.

Што сакаше да направи? Другото око да му го извади?

Вишомирски ја реши оваа.

Abe i ona pred toa zimi kurov so bese za 2min? pa eden kup imas takvi guranje u telo. I da BABICU DA TE EBE BJELICKI GOMNAR EDEN

Е ова е голман за мене Вишомирски ја реши, за Бјелецки што да се каже звероња..

Колкави лузери се овие Хрватите еј,како Арсенал во ракометот се..страшни играчи без менталитет,без мадиња,без решителност во вакви натпревари..малце ќе загусти и не знаат кај тераат..само во групни фази знаат да играат за подоцна да се случи бродолом.

Во групите ги победуваат Франција и Данска за сега да губат од Послка:facepalm:

Абинг ја закопа Холандија, е изнапромашува денеска и на крајот во последниот напад и шанса за израмнување ја рокна стативата.

zosto 7 vs 5 ne pravat vishok od 6m toa nema nikgoas da mi bide jasno.Toa e barem lesno za profesionalni rakometari.A vaka sto onapravija, cekaa da ostanat uste 7-8 sekundi i so edno dve dodavanja i od bek udar od 9 :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom