- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.411
- Поени од реакции
- 118.862
Дај кажете ми кога плива Фелпс и во кои дисциплини, скроз сум избацен од колосек со ова поплавиве.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вечерва 200 мешано и утре 100 пеперуткаДај кажете ми кога плива Фелпс и во кои дисциплини, скроз сум избацен од колосек со ова поплавиве.
среда 03:28 финале пеперутка 200мДај кажете ми кога плива Фелпс и во кои дисциплини, скроз сум избацен од колосек со ова поплавиве.
Лесно може да те дисквалификуваат на грбно за вртењето. Треба да пазиш кај си цело време во базенот, сенс да развиеш кај си и на крајот од базенот се вртиш на стомак и додека си на стомак имаш дозволен само еден завеслај па се вртиш. Ако не пресметаш убаво кога да се свртиш на стомак го јадеше стапот, ќе изгубиш 2-3 секунди како ништо. Уствари цел стил е полн со правила, јас во моите професионални денови само грбно не пливав, ме нервирашеКако да не сврте баш убаво Катинка на 50м. Беше прва и на свртувањето заостана, ма да нема врска пак си лапна пак златен.![]()