Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Ау, си се спремал толку време си го чекал ова фаворит си и ти се случуваа ова .... Не знам како се викаше типот што стартуваше порано .... :(

@TheTrooper ова Перковиќ стварно со триста проблеми ќе биде...ако биде

Ова сега што го направи Перковиќ не го може секој. Ова го можат само големите шампиони.
А и Кубанкава исто така.

Ова сега што го направи Перковиќ не го може секој. Ова го можат само големите шампиони.
Еве ја и Кабаљеро после неа...готово, Перковиќ зема штом го преживеа ова.

Veronika Kembel Brown trcala vo sosednata pateka vo prekvalifiiaciite za polufinale na trkata na 200m.
Mislam deka I lani vo Peking napravi prestap, bas na krivinata pred poslednite 100m.

David faking Rudisha, toj maliot izdisa, jako tempo nametna, ja mislam deka da izdrzese uste 100m u toa tempo ke go odnesese Rudisha do nov rekord.

Ideme sea Alison Feliks.

Ајде помина Рудиша, Кенијциве можда очекуваа барем две медали тука, ама се прецени Кипкетер, а Ротич жив го немаше.
А сега срцкава од аватаров:love::love::love::love::love:

Абе кај се германците во скок со стап/? Тој црниот и другиот.

Абе кај се германците во скок со стап/? Тој црниот и другиот.
Холдзтепе (тој црниот), колку што видов од утринската програма мислам дека не се квалификуваше, а за кој друг мислиш појма неам :)...исто како Војчековски пољакот, светски шампион беше пред некоја година и тој не стаса до финале.

Холдзтепе (тој црниот), колку што видов од утринската програма мислам дека не се квалификуваше, а за кој друг мислиш појма неам :)...исто како Војчековски пољакот, светски шампион беше пред некоја година и тој не стаса до финале.
Отто мислам дека се презиваше. Чим ги нема овие ќе се прошета французинов до злато. еве и овој Бербер испадна па освен овој од Бразил не гледам некој да го наскока.

Ne mi se veruva ej cccc ko da podzastana Feliks, za pola cekor jebemti Shona Miler.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom