Кошарка Рио 2016 - машки турнир

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои златото?

• САД

Гласови: 46 55,4%
  • Шпанија

Гласови: 1 1,2%
  • Франција

Гласови: 3 3,6%
  • Литванија

Гласови: 3 3,6%
  • Австралија

Гласови: 4 4,8%
  • Србија

Гласови: 24 28,9%
  • Аргентина

Гласови: 2 2,4%

• Вкупно гласачи
    83
Го сјеба Богдан за сите паре потег на турниров ќе беше заедно со уште некои на оваа утакмица :D

Си го исчистија образот србите, тимот со најдобар ефект против "непобедливите," али за се ова е заслужна Австралија после вчерашното шамарање, заслужува Америка сребро!!!

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

Од сите преостанати репрезентации, Литванија би можела мајка да им разебе на Америка под кошевите, само штета што на надворешните позиции се тенки и ќе бидат пробушени. Валанчиунас за оние два коња е Џабар.

Србите денес и Австралија вчера покажаа дека не се недопирливи Америте, само треба некој и да го искористи тоа.

Браво за Србите овај Јокич е сериозен талент.. А Радуљица класичен 'bully' центар ако имавме повеќе ко него во НБА а помалку ко Мозгов сеа играчи ко Казнс ќе беа на рехабилитација

Штета што ги нема Бјелица и Марјанович кај Србите

Каква шутерска клиника држи Носиони...5/6 за три 17 поени за 14 минути досега.

Каква атмосфера, партали.:cuc:
Кампацо 25 години имал, јас во заблуда сум цел живот дека 30ка има пројдено веќе.:cautious:

Нека му каже некој на Милковски дека Лима потпиша договор со Жалгирис и не е више играч на Реал, уште па вика дека следната година можда у НБА ке идел, па отвори википедиа види кај е и што е бе глуп...барем сега не е тешко како порано.

Која луда тројка на Носиони за продолженија.

Каква партија. :cuc:

Каква тројка на Носиони за продолженија, 4 пати се одби на обрачот :D Ел Чапу бог :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Кампацо, бем ти лудак бре, иди си од Мурсија со време. :LOL:

Ако не замине во друг клуб и Шпанците не искочат од еврокупот ќе го гледаме у Јане годинава :D

Кога го гледам како мава 3ки, ми се враќа филмот кога со Мурсија им извадија нерешено на Реал, од 20 разлика негде им се вратија и на крај тој погоди за нерешено (а јас ја чекав за солидна добивка). 1 сат после тоа се мислев што се случи. :ROFLMAO:

Настрана шутот, солиден плеј е, за во многу подобра екипа од Мурсија.

Кога го гледам како мава 3ки, ми се враќа филмот кога со Мурсија им извадија нерешено на Реал, од 20 разлика негде им се вратија и на крај тој погоди за нерешено (а јас ја чекав за солидна добивка). 1 сат после тоа се мислев што се случи. :ROFLMAO:

Настрана шутот, солиден плеј е, за во многу подобра екипа од Мурсија.
Реал ги има неговите права, оваа година беше таму на позајмица, кој знае дали ќе остане на позајмица или после вакво првенство ќе го вратат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom