Official Fantasy Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти треба јака клупа, секако може по 3 трансфери да правиш за секое коло. Инаку овој Јунг мислам дека нема да биде стартер.
А Конате? Или некој стартер до 8-9м цена? Да продадам еден од Јунг и Конате, да земам некој за минимум и да ми останат 8-9м. :D

А Конате? Или некој стартер до 8-9м цена? Да продадам еден од Јунг и Конате, да земам некој за минимум и да ми останат 8-9м. :D

Па и Конате нема да биде редовен стартер, предност имаат Компер, Орбан и Упамекано. Еве Упемакено ти е 9 мил. али нема секој натпревар да биде стартер сигурно, особено кога почнат и ЛШ да играат ќе ротираат често. Десниот бек од Келн, Клунтер исто вреди 9 мил, Рекик од Херта. Алборноз од Хановер. Кемф од Фрајбург, но мислам повреден е. Тие би требало да бидат стартери. Павард од Штутгарт 6 мил чини. Сепак се менуваат многу работите. тренерите при подготовките даваат шанси на секого па пред почетокот на новата сезона се одлучуваат на кој највеќе ќе сметаат.

Aj4-n3qU

Си ја владеам лигава [emoji41][emoji23]

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Ако сака да игра некој официјално фантази Бундеслига еве линк https://fantasy.bundesliga.com/ па и нека се каже ако некој игра и си направи тим

Поразлично фантази од што сме навикнати пошо на тоа официјално фантази Бундес можете да добиете добри поени и од дефензив и централ мидфилдери како и централни дефанзивци. Еве линк https://fantasy.bundesliga.com/page/scoring_rules за какви и за што се добиваат поени играчите.

Влезен сум во лигава, напраив тим без да имам огормно познавање на лигава и не го ни чепкам тимот до крај на сезона ваљда...ај да видиме кај ќе завршам :D

Обновете ја лигата, обновете си ги тимовите :) На прв поглед не очекува потешка сезона од минатата.

Обновете ја лигата, обновете си ги тимовите :) На прв поглед не очекува потешка сезона од минатата.

Нема за жал заинтересирани за ова фантази така само јас и ти ќе си бидеме

Ќе има оваа година македонска FBL?

Кодот/пасвордот за да влезеш во Кајгана лигата е kajganafantasy
Само јас и Дани сме активни од тука на фантазито, но може и друг некој ќе се приклучи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom