Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HOYA се најдобри од сите понудени.Најдобра изработка имаат и заштита.Јас ги продавав во оптика ама малку посолени беа.Набавна пред година ипол беше 1000 едно стакло,оптиките имаат 50-50 заработка.Иначе овие се со заштита за новиве екрани уствари ЛЦД,плазма,итн.Вчера во една од оптиките ми понудија Hoya стакла 4000 денари и LTL 2500 денари. И некои други исто: Lensmark и Blue Cut, не ми кажаа цена, но се поевтини. Продавачот ми препорача Hoya.
Hoya се најскапи, и веројатно најдобри? Некој имал искуство со овие?
Не верувам дека ги препорача пошто се најскапи, бидејќи и онака исто ќари и од тие од 4000 и од тие од 2500 денари...
HOYA се најдобри од сите понудени.Најдобра изработка имаат и заштита.Јас ги продавав во оптика ама малку посолени беа.Набавна пред година ипол беше 1000 едно стакло,оптиките имаат 50-50 заработка.Иначе овие се со заштита за новиве екрани уствари ЛЦД,плазма,итн.
6 години подоцна. Има ли нешто подобро за blue light protection по оптиките или сеуште HOYA се најдобри?
Фала ти ќе земам. Препорака за оптика имаш?Не знам дали има подобро, али еве ги користам скоро 7 години и искрено не можам да си го замислам животот без нив. Купи си и не се мисли, штом си стигнал на темава значи дека ти требаат.
Автоматски споено мислење:
P.s. И користи убав монитор, некој добар IPS
Фала ти ќе земам. Препорака за оптика имаш?