Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па имате гангстери у навивачка група, види го оној од видеоно, сигурно мисли дека се 90тите во САД и се фура на Crips vs Bloods :D :D

Едно дерби добивме 3-0, против новиот шампион. Ако ни е утеха и лани два пати го победивме шампионот, а и годинава го згазивме. Дајте ни сеа титула за тоа. :D Уствари, не беше дерби тоа. :D
Тоа ќе ви и остане, к.. во рака :D

Жими се, како фан на Челзи најубаво денес ќе беше реми али реално гледано, ја не сум видел полузерска екипа од Арсенал, дури ни Ливерпул не се волку утепани зошто кога ќе биде дерби во ПЛ гинат на терен сите до еден без дилема.

И јас истото го пишев дека нема полузерска и попревидлива екипа од Арсенал..секоја година копи паст...една битна утакмица 1000 години немаат добиено..сите дерби што ги имаат добиено се или ако противникот е ептен осакатен со повреди и мора да крпи или пак е небитен натпревар од почетокот на сезоната...премногу му е врежан лузерскиот менталитет и 14 бода предност да имаат пак ќе ја прокоцкаат..освен Санчез цел тим е составен од мекуши

И јас истото го пишев дека нема полузерска и попревидлива екипа од Арсенал..секоја година копи паст...една битна утакмица 1000 години немаат добиено..сите дерби што ги имаат добиено се или ако противникот е ептен осакатен со повреди и мора да крпи или пак е небитен натпревар од почетокот на сезоната...премногу му е врежан лузерскиот менталитет и 14 бода предност да имаат пак ќе ја прокоцкаат..освен Санчез цел тим е составен од мекуши
Битно нас не растворија како степче, 3-0. Што повеќе. :D
Најако е што ради нивниот пораз и Конте и цела екипа воскресна и си ги сфатија грешките. Фала Арсенал.:pipi:

Kоларов,Забалета и Клиши:pos:..добро што праеше Гвардиола цело лето?..да не очекува со овие дефанзивци титула да освој?

Т2 2+ нема кај да бега ова
Прекрасна експертиза, боготац Џони, одличен познавач на фудбалската игра а воедно и најдобар типстер за 2016-та.

Среќа не си се самоцитирал на 0-1.

Прекрасна експертиза, боготац Џони, одличен познавач на фудбалската игра а воедно и најдобар типстер за 2016-та.

Среќа не си се самоцитирал на 0-1.

Ги преценив Арсенал умрените,како пички се движеа(одеа) по теренот и немаа никаква желба за победа туку напаѓаа онака ради реда.

Па имате гангстери у навивачка група, види го оној од видеоно, сигурно мисли дека се 90тите во САД и се фура на Crips vs Bloods :D :D

Listen fam, i ain't joking you understand me blud?
:D

Сепак, сеа за сеа најјакото од ArsenalFanTV ми е ова, после 2:45 минута..

..сите знаеме што се случи после некоја недела. :D
Керик и Блинд стопери :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Го претерувате сеа, такви “deluded“ фанови може на било чиј канал да се најдат, (кај Јунајтед ги има доста) ама изгледа нашиот е најпопуларен.

Добро, го заслужуваме реметот, нема лутење сеа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom