Rogers Cup 2016 Toronto

• Креатор на темата Креатор на темата Corvus
  • Време на започнување Време на започнување
не да е сеоски него измислен е..............1-1 во сетови со бедакот доналдсон кој не може да префрли прв сервис,нешто не му чини на дон фабио па мава топчиња,крши рекети,скроз исклучен е чоеко :tapp:

Има иднина во овој Шаповалов, според мене играва што ја гледам втор ден, а со само 17 години повеќе ветува отколку онаа игра што ја има Чориќ. :)
Само тешко дека сезонава до крај па и добар дел од другата ќе има шанса да заигра на повеќе од 3-4 турнира, ама кога ќе земе замав како Зверев мислам дека ќе биде подобар од сите од типот на Чориќ, Киргиос, Рублев, Кокинакис и компанија :D

Кокинакис :(
Најмоќниот форхенд у историјата. :D Ми фали братов, требаше на Вимблдон да се врати, не знам што бидна, изгледа уште не е спремен...

Tezok psihopat Shapovalov.Treba da se spremi mentalno,inace nisto ne ke bide.Mnogu nervozen i toa mu go odzema vnimanieto.

Inaku pretalentiran e,odlicen passing shot i super ednoracen bekhend.

млад е уште, ќе се среди тоа

Леле мори мајко, Димитров го освојува последниот поен и става прст на глава. :facepalm: Абе смрдле еден против дете играше, не знаеш кај тераш цела сезона земал ќе става прст на глава. :tapp: Би го омодрил од ќотек мајке ми. Дај нека му дојде Новак нека го акне од земја, му ебам тоа преценетото бугарче.

Леле мори мајко, Димитров го освојува последниот поен и става прст на глава. :facepalm: Абе смрдле еден против дете играше, не знаеш кај тераш цела сезона земал ќе става прст на глава. :tapp: Би го омодрил од ќотек мајке ми. Дај нека му дојде Новак нека го акне од земја, му ебам тоа преценетото бугарче.

Ке го победи ли денес докторот, а ?

Иначе овај Томиќ не се зафркава сезонава игра на ниво, не е ко порано да предаваше мечеви и да играше само на АО, ќе го победи жирафата денеска.

Кокинакис :(
Најмоќниот форхенд у историјата. :D Ми фали братов, требаше на Вимблдон да се врати, не знам што бидна, изгледа уште не е спремен...
Spored poslednite informacii za listata na igraci vo Rio, Kokkinakis treba da igra i momentalno e naznacen kako igrac 49 na olimpijadata vo maski singl. Na linkov moze da se vidi koj se ke igra, ako imase otkazano Kokkinakis, ke bese isfrlen kako sto e slucaj so drugite koi nema da igraat.

ON-Topic : Gledav mal del od mecot na Djokovic. Dosta slaba i neubedliva igra, tezok mec protiv Muller. Shapovalov e se' uste premlad za poseriozni zaklucoci, megjutoa sigurno ke bide top 15 za 3-4 godini, za poveke tesko e da se prognozira.

Ке го победи ли денес докторот, а ?

Иначе овај Томиќ не се зафркава сезонава игра на ниво, не е ко порано да предаваше мечеви и да играше само на АО, ќе го победи жирафата денеска.
Кој да знае, тесен меч ќе е со тај брејкови, неколку топки ќе одлучуваат.[DOUBLEPOST=1469740997][/DOUBLEPOST]Чекајте малце другари, Бестер е победник. :ROFLMAO:
13620052_1742179019332175_4567471876577160484_n.jpg
13620052_1742179019332175_4567471876577160484_n.jpg

Последно уредено:
Ќе го опраи Валверду

оваа павличенкова да нема вишок килограми, така ми стои на мене а пак кејс мутава и паѓе концентрација досега требаше да го земе сетот.

6-3 имаше 6-8 изгуби :facepalm: ... Бердих тешко дрво ... Ноле далеку под својот просек, ептен лабав игра колку да се каже...

Moze da go cicne komentatorot:kuracc:, pa ushte i ccka koa kje pogreshi Berdich ..

Djokovic igra labilno skroz, ne e vo nikakva forma posle RG, kje vidime kako kje se odvivaat rabotite vo Rio i posle Rio..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom