Како може Скопско да нема бе се им ебам 
Скапо пиво со класика очајно озвучување
Атмосферата беше задоволителна на Чорба, старото едвај го извадија од сцена, мртов пијан 

Скапо пиво со класика очајно озвучување

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
овој од лево е Шиљо, со мене заврши генерација во средно ама не е убава сликава да видам која е девојкава, ако има поубава слика да ставиш и ако и она е од средно ќе ти ја најдам која еДобри беа овие Chill Play , но немаше народ. А не ги на знаев дека постојат. Која е женската Chill Play ?
![]()
Не треба фала, ја најдов на фејсбук, Мила Миливоевиќ.овој од лево е Шиљо, со мене заврши генерација во средно ама не е убава сликава да видам која е девојкава, ако има поубава слика да ставиш и ако и она е од средно ќе ти ја најдам која е![]()
За сега бев само на Министарке и Ефто. Со оглед на тоа дека слушам све и свашта, и што треба и што не треба, мене ми беа океј Министарке. Башка и дека испеаа доста песни што не се нивни, таман беа. Колку се само живи еј, од кај им е таа енергија само, се испокршија.
Гласот ми отиде у минус со песнана Туѓа си бескрајно од Ефто.
Што се однесува до пивата, си се држев до златен даб и туброг стандард, така да што знам, таман ми беа и они.
Btw, многу ми беа интересни поракине што ги испраќаа на видео бимот.
Некој со име @ElNinho бараше каде да си купел кока кола.![]()