Пиволенд 2016 на Кале - 31.8-4.9.2016

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Како може Скопско да нема бе се им ебам :icon_mrgr:
Скапо пиво со класика очајно озвучување :D Атмосферата беше задоволителна на Чорба, старото едвај го извадија од сцена, мртов пијан :icon_mrgr:

Ај може утре ќе донесат не се секирајте до толку :cool:
Програмава топ е,никад чуо за некои али ај здравје наредна боље ќе да е.

Очај. По вакви манифестации знаеш во каква посрана држава живееш.

Како се цените на пивата споделете?

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Дабот не ни личи на пиво. Пијам претежно даб и ова што го нудат точеново е гола вода.
Катастрофа од настан

Denes bev, onaka pominav da vidam sho se deshaa... kaaaaakoooov ochaaaaaj :)))))

Добри беа овие Chill Play , но немаше народ. А не ги на знаев дека постојат. Која е женската Chill Play ?
737344dd8934cc52da9f7f85f2627abb_L.jpg

Добри беа овие Chill Play , но немаше народ. А не ги на знаев дека постојат. Која е женската Chill Play ?
737344dd8934cc52da9f7f85f2627abb_L.jpg
овој од лево е Шиљо, со мене заврши генерација во средно ама не е убава сликава да видам која е девојкава, ако има поубава слика да ставиш и ако и она е од средно ќе ти ја најдам која е :D

овој од лево е Шиљо, со мене заврши генерација во средно ама не е убава сликава да видам која е девојкава, ако има поубава слика да ставиш и ако и она е од средно ќе ти ја најдам која е :D
Не треба фала, ја најдов на фејсбук, Мила Миливоевиќ.

За сега бев само на Министарке и Ефто. Со оглед на тоа дека слушам све и свашта, и што треба и што не треба, мене ми беа океј Министарке. Башка и дека испеаа доста песни што не се нивни, таман беа. Колку се само живи еј, од кај им е таа енергија само, се испокршија. :D
Гласот ми отиде у минус со песнана Туѓа си бескрајно од Ефто.
Што се однесува до пивата, си се држев до златен даб и туброг стандард, така да што знам, таман ми беа и они.

Btw, многу ми беа интересни поракине што ги испраќаа на видео бимот. :ROFLMAO:
Некој со име @ElNinho бараше каде да си купел кока кола. :ROFLMAO:

За сега бев само на Министарке и Ефто. Со оглед на тоа дека слушам све и свашта, и што треба и што не треба, мене ми беа океј Министарке. Башка и дека испеаа доста песни што не се нивни, таман беа. Колку се само живи еј, од кај им е таа енергија само, се испокршија. :D
Гласот ми отиде у минус со песнана Туѓа си бескрајно од Ефто.
Што се однесува до пивата, си се држев до златен даб и туброг стандард, така да што знам, таман ми беа и они.

Btw, многу ми беа интересни поракине што ги испраќаа на видео бимот. :ROFLMAO:
Некој со име @ElNinho бараше каде да си купел кока кола. :ROFLMAO:

Нисам био ја. :pos:

Пивара Темов организатор, пивница Стар Град ми беше добро место се додека не почнаа да го продаваат само тоа нивно пиво што го произведуваат кое не го бива за ништо. Кога видов дека штанд ќе имаат се молев за душите на тие што земат од таму пиво, незнам кој им даде дозвола да произведуваат пиво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom