GoKo}sBePoT
Опасниот Буцко
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 582
- Поени од реакции
- 5
Се чуствуваш,ама така и најубаво можеш да дознаеш што осеќаш према одредена особа ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neverstvoto ne e ubavo, ne e eticki i ne e moralno, koj sto saka neka kaze no kako sto se veli, pravi im na drugite kako sto ti pravat tebe, znaci nikoj koj drzi do sebe ne bi sakal nekoj da ja ima negovata zena ili devojka, zatoa iako mozebi deluva konzervativno koga velam da ne se pravi preljuba velam zatoa sto toa vodi kon uste pogolemi problemi.
па варам да ми биде поубаво,да осетам туѓи бактерии у уста и ред други работи во зависност од околностите.А варање според мене е ако те фатат,ако не те фатат не си напраил нишо лошо само убави спомени за себе.Варање е ако те фатат ?
Варање е вака така...
Сам не се чувствуваш лошо после варање ?
ВО ова време кој мисли на морал ?
- Секој гледа да заебе некого
затоа немора да продаваме муда за бубрези, кога ќе се погледнеме у огледало сите сме некакви сра*а, овакви или онакви, а одамна помина времето на * безгрешните * и секој проблем е решлив, порано или подоцна, и не го решаваш целосно туку го пролонгираш за некое др. време и некоја др, идила
Затоа јас викам прави го тоа што тебе ти одговара и исполнува, за некого си прав, за некого крив и ниеден од нас не е кадарен да осудува и пресудува, кој што како направил
Секој со свој поглед кон зивотот
А неверството е само мана или доблест, а не е проблем, секој го искусил на некаков начин во зивотот, без разлика колку е морално или не, затоа џабе дрзиме предавања за морал и етика. терај си пред себе и пушти се колку што ти е долга чергата, а другото не е во твој домен и контрола
Ne mii se veruva deka vaka nekoj moze da razmisluva...
off:
Scorpio spored tebe sto e razlikata pomegu luge i zivotni (osven fizickata razlika)?
Се чуствуваш,ама така и најубаво можеш да дознаеш што осеќаш према одредена особа ...
па варам да ми биде поубаво,да осетам туѓи бактерии у уста и ред други работи во зависност од околностите.А варање според мене е ако те фатат,ако не те фатат не си напраил нишо лошо само убави спомени за себе.
Сум имал 4 годишна врска,сум варал и не ме гризела совеста ама ич.И не ми мешајте љубов со варање сосема различни поими се.Немораш да сакаш некој за да го извараш,потреба е тоа да истражиш нешто ново,бидејќи ако не пробаш нешто различно нема да знаеш шо е подобро.А тие спомени не ти пречат кога си со девојка ти?Не те гризе ни малку совеста?
Мислам доколку имаш некоја посериозна врска, не онакви за една недела,две.
Сум имал 4 годишна врска,сум варал и не ме гризела совеста ама ич.И не ми мешајте љубов со варање сосема различни поими се.Немораш да сакаш некој за да го извараш,потреба е тоа да истражиш нешто ново,бидејќи ако не пробаш нешто различно нема да знаеш шо е подобро.
Епа нека ти биде на чест.
Лично , благодарен сум на личноста со која што одам што решава нејзиното време да го помине со мене, што го троши она мало време наречено живот за некој кој што не многу гордо го нарекувам јас. Не би можел да изневерам , радо би раскинал отколку на тој начин со изневерување да ја повредам личноста која ја сакам.
Сум имал 4 годишна врска,сум варал и не ме гризела совеста ама ич.И не ми мешајте љубов со варање сосема различни поими се.Немораш да сакаш некој за да го извараш,потреба е тоа да истражиш нешто ново,бидејќи ако не пробаш нешто различно нема да знаеш шо е подобро.
Pa mozes da si 'nabavis' devojka koja e pro otvoreni vrski, barem da ne go lazis nekoe koe veruva vo iskrenost i monogamija![]()
Зарем остана некое такво?
Постои!