Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не има твојот став за изневерувањето врска со твојот ник?osamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
osamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
osamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
Прекрасно е...обожавам да варам,особено супа кога сум болничка,а месо поретко варам.osamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
немогуче! ц ц ц ц ц цosamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
Јас би рекла најпроѕирни оправдувања,ретко кој веќе паѓа на нив,премногу излитени се!Kajk напиша:Ako si u vrska znaci si se pomiril so edna/eden, ako vise si nekoj-a koj ne moze da izdrzi vo takva vrska ne e opravduvanje da se vara. prvo raskini pa posle. ja bar taka mislam, nali ovaj.
ama naj zakon se opravduvanjata na takvite tipovi i tipki, bev pijan, neznam so mi doe taka......da ne go tupam
Да, као на пример “Не ме палиш веќе, морав да плеснам друга„ или “Она боље пуши од тебе„.RealGirL напиша:Јас би рекла најпроѕирни оправдувања,ретко кој веќе паѓа на нив,премногу излитени се!
Затоа фраери смислувајте нови фрази!:helou:
Викторгг напиша:Јас морам контра да ви мавнам... неможе цел форум да мрзи изневерување а цел град се ебе кај стигне. Изневерувањето не е затоа што таа подобро пуши... изневерувањето е мооментот. Ако сте искочени и го сретнете Бред Пит(пак ја со Бред), немате баш многу време за раскинување со партнерот. Е сега ќе ми речете, па нема да напрам ништо со Бред Пит. НЕМА???? :lud: О да, ќе ја изневерам, и тоа добро ќе ја изневерам, ама утредента пак неа ќе сакам да ја гушнам, бидејќи има разлика меѓу имање секс и водење љубов... ако ме сфаќате што сакам да ви кажам.
п.с. Слободно плукајте по мене, и јас ќе одговорам на вашите провокации, ама да задржиме ниво на конверзација... и без црвени![]()