Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај ти текна за стршлени да прашваш и за шо би ти користела таа информација жити се.сум бил на Крф, 2013 во јуни, но не сум бил во Парга и другите места... нешто рден од една ТА околу тоа каде има стршлени во Грција, тој ми кажа за едно место на јонско море, ( заборавив кое), дека има бајаги и тоа големи, а грците поставувале пластични шишиња со малку сок доле и ги ловеле на тој начин... има ли стршлени или тоа е некаде појужно ??
Нема врска. Јас не видов таква работа ни во Сивота ни во Парга. Тоа со шишињата го имам видено низ цела Грција од Крит до Скопелос па до Кефалонија. Таму каде ќе се појават оси, да не досаѓаат на гостите на плажа ставаат од нив за да ги `берат` осите. Имаше едни мали ситни комарци кои беа многу досадни, но таму каде што бев сместен во Сивота, а беше како џунгла од борови, друго место не ги осетив,сум бил на Крф, 2013 во јуни, но не сум бил во Парга и другите места... нешто разговарав со еден од една ТА околу тоа каде има стршлени во Грција, тој ми кажа за едно место на јонско море, ( заборавив кое), дека има бајаги и тоа големи, а грците поставувале пластични шишиња со малку сок доле и ги ловеле на тој начин... има ли стршлени или тоа е некаде појужно ??
Јака е понудата. Го знам и хотелот, го видов. Јас знам за уште појака. Вилите зад кои бев сместен на букинг ги даваа за 2000евра за 7 ноќи. за четворица, багатела.Еве неколку понуди за Сивота
Јака е понудата. Го знам и хотелот, го видов. Јас знам за уште појака. Вилите зад кои бев сместен на букинг ги даваа за 2000евра за 7 ноќи. за четворица, багатела.
Од Игуменица до Сивота е двосмерен, ок пат, со кривини, интересен за возење, не е досаден како автопатотКаков е патот од Парга до Сивота, оној што оди преку Пердика? И дали знаеш каков е патот што оди од Сивота до Игуменица, оној што е до морето, преку Платариа...
Сакам да одам на одмор во Лефкада крајот на август, а на враќање да поминам преку Парга и Сивота