Wimbledon 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Wimbledon 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 33 39,3%
  • Енди Мареј

Гласови: 12 14,3%
  • Роџер Федерер

Гласови: 21 25,0%
  • Некој друг

Гласови: 5 6,0%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 6 7,1%
  • Гарбињ Мугуруза Бланко

Гласови: 6 7,1%
  • Петра Квитова

Гласови: 2 2,4%
  • Некоја друга

Гласови: 5 6,0%
  • Кур ќе освои Ноле

Гласови: 17 20,2%

• Вкупно гласачи
    84
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова сериозно?:pos:..

Иначе што направи со 100.000 евра што ќе ги ставаше на Џокович?:X3:
:ROFLMAO:
Ќути не прашувај, гз бришам со парите. :pos:

Иначе стварно е ова за Квери, пред некоја година изјави дека ќе одел во реално шоу за да си најде девојка, пошо не можел вака. :D

Друг занимлив факт, Квери после 2-0 во сетови имаше 22-0 пред мечот со Новак и само еднаш загубил, т.е. му предал на Лајовиќ. Значи никој не може да го надмине големиот Лајовиќ :cool::cool:

Не знам колку години имаш али сигуно имаш над 20 , и сакам да те прашам пред да навиваш за Новак за кој си навијал ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Агаси и Селеш, али неспоредливо со ова денес, зашто прво, бев копиљ, второ, ограничен(и) бевме со гледање на тениски мечеви, за разлика од денес. Али незнам што е битен муабетов, али ти си знаеш. :)

p.s. ти за кој навиваш сеа ме интересира, надал ,федерер, мареј, вавринка ? Или секој тенисер на планетава што игра против Новак. :rolleyes:, што е исто ко и да си навијач на Надал, тие две работи у моментов се поклопуваат. :kafence:

Последно уредено:
p.s. ти за кој навиваш сеа ме интересира, надал ,федерер, мареј, вавринка ? Или секој тенисер на планетава што игра против Новак. :rolleyes:, што е исто ко и да си навијач на Надал, тие две работи у моментов се поклопуваат. :kafence:

За Надал навива сигурно, не постои човекот од 2014 па наваму и почињаат тешки фрустрации да избиваат па навиваат за сите кои играат против Новак

Majka mu na Marej poveke srekna bi trebala da bide Federer ako ispande, zasto ako od nekogo dobival tezok butthurt tuka, toa e Federer, ne Novak, na drugite turniri da, Novak mu e najgolema precka ali na trevava eve u najmala raka, podednakvo tezok protivnik mu e Federer, bar u momentov, ali ako bira Marej so kogo da igra finale, Novak bi bil izborot, ne fedeks .

Исто како што не е бламажа што Надал изгуби од Дарцис, Росол и Браун, па и Вердаско годинава.
Па за Надал веќе не е бламажа да губи од вакви тенисери. Сосема нормална ствар си е. hhhhhh

Види го овој Пуи маму му ебам рискирантска.Има среќа чудо едно.. Два пати по ред бекхенд слајс и прави дроп шот на среќа.А претходниот гејм ДелПо имаше 0-30.[DOUBLEPOST=1467551623][/DOUBLEPOST]Ас и хед шот на линискиот судија.:tvg:[DOUBLEPOST=1467551892][/DOUBLEPOST]Ајде в пензија ебате пропалицата.Од Пуи на трева губи :facepalm:

Добиен натпревар изгуби.Втор и трет сет имаше брејк предност,во четврт 0-30 и огромна шанса за три брејк шанси,ама не е толку паметен да искористи.

Последно уредено:
Агаси и Селеш, али неспоредливо со ова денес, зашто прво, бев копиљ, второ, ограничен(и) бевме со гледање на тениски мечеви, за разлика од денес. Али незнам што е битен муабетов, али ти си знаеш. :)

За Федерер навијам

Epa ne se smaraj mnogu, GOAT.
Па да али мерак ми е коа губи Ноле, и плус ме интересира како постарите гледачи на тенис, што СИГУРНО нашле симпатии во Федерер или Надал сега навијаат за Ноле (а овие двајца се уште активни) . Ај ја сфаќам Балканец е Ноле, шо се вика наш си е ама сум сретнал многу другарчиња и сум ги прашал зашо навијаш за Ноле и ми го даваат најглупиот одговор... - па србин е бе

Изнер и Цонга кога ќе завршат денес,утре или некој друг ден ?

Па да али мерак ми е коа губи Ноле, и плус ме интересира како постарите гледачи на тенис, што СИГУРНО нашле симпатии во Федерер или Надал сега навијаат за Ноле (а овие двајца се уште активни) . Ај ја сфаќам Балканец е Ноле, шо се вика наш си е ама сум сретнал многу другарчиња и сум ги прашал зашо навијаш за Ноле и ми го даваат најглупиот одговор... - па србин е бе

nema veze toa sto e srbin, Nole vazese za eden od najgolemite talenti u tenisot, u paket so Nadal, Marej, ako dobro iam razbrano Marej ko kopilj bolji bil od Novak i go rendal, nejse toa, za Nadal pamtam ko pomal prvo nesto sto mi ostavi vpecatok bese razlikata na muskili kaj desnata i levata raka, se znaese deka ke ima svetla idnina u tenisot baska sto prv pat normalno, go gleav kako igra na zemja, isto i Novak mi ostail poseben vpecatot, so stilot na igra, emociite, krsenjeto na reketi, nervozata, antipaticnosta kaj publikata, stoznam, valjda tie elementi me privlekle da navivam za nego, ko nekoj uslovno kazano bad boy u tenisot ali i apla bese evidentno deka poseduva nenormalen pobednicki mentalitet.
Inaku sum kazal na forumov pred nekoja godina, da ne bese Novak najverojatno ke navivav za Federer radi stilot na igra sto go neguvase, elegantnosta, pa duri i izborot na oprema za turnirite.

Inaku i za Ivanisevic navivav ko da nema utre da go osvoi wimbledon, dal e srbin ili koreec seedno e za novak, univerzumov taka gi poklopil rabotite i toa e toa, imalo denovi koa sum si go postavuel prasanjeto zosto, i periodi ko ovoj posledniov, e zatoa. : )

Inace malce znaat deka britancite mu imaat ponudeno na Novak na start od kariera da igra za niv ( 19 godini koga imase ), so pari so site uslovi, zasto mislam i sakase on u London prvicno da zivee i trenira, pregovarale i so negovite posle pobedata na Srbija nad niv u dejvis kupot koga Nole go pobedi Rusedski, ali bile odbieni.

p.s. isner i tsonga do smrt ke igraat

Inaku temava za wimbledon e, just sayin'

90% од муабетите што се прават на темиве за Гренд слемовите , си немаат врска со истоимените, него се збори за Ноле и антилоне

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom