И официјално: ГИЖО СЕ ПРОПИ:)

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Да да ... во Охрид бевме јас (скијачот) и Гижо (пијачот) :lol: :lol: :lol: :lol:

Бевме кај еден другар, што таму го најдов во стан и се “подмачкувавме“ пред искачање. Верувале или не Гижо испи 5 чаши пиво (големки беа чашите), а после тоа во Куба Либре и Наполеон уште 2 сечени коњаци :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Гижо пијаничиште едно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Другиот ден го научивме и ракија да пие :lol: :lol: :lol: Напраивме шопска и одличен ручек (вечера) - стекови и нормално другаров извади домашна ракија... па па па ... Гижо мајсторе ...

п.с. Немој пред татко ти да ти се испушти на ручек да побараш ракија! Нема да те пуштат со мене нареден пут у Охрид :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

штета што сведоците не се од форумов :D :D

Е брао. 5 чаши пиво.. и стоеше на нозе?! :shock: :shock: :shock:

Фраериште (а). :roll:

Темата е за во Чек дис аут :wink: :arrow:

Офчар напиша:
Е брао. 5 чаши пиво.. и стоеше на нозе?! :shock: :shock: :shock:

Фраериште (а). :roll:

знам дека изгледа смешно, ама за човек што пред тоа не пиеше ни чаша, а од едно пиво му се вртеше, тоа е успех, а башка и после од коњаците за чудо ништо не ми беше :D

Многу така почнале па имале успешна кариера ко алкоси :hey2:
А да си останеш ти на едно пиво,а? :)

Гижо напиша:
знам дека изгледа смешно, ама за човек што пред тоа не пиеше ни чаша, а од едно пиво му се вртеше, тоа е успех, а башка и после од коњаците за чудо ништо не ми беше :D

смешно, ама уште коа видов коњак, стана трагично. К О Њ А К ! ! !

Офчар напиша:
Гижо напиша:

смешно, ама уште коа видов коњак, стана трагично. К О Њ А К ! ! !

добро бе сфативме, не те фаќа коњак, ајде фраер си, и мене не ме фати па не се к*рчам

Mad Maxx напиша:
Многу така почнале па имале успешна кариера ко алкоси :hey2:
А да си останеш ти на едно пиво,а? :)

пиењето е уметност :lol: пополека, пополека, нема потреба да се правиш камен :D едноставно само да се опуштиш

Одма се приметува дека Гижо пропил.... до вчера аватарот му беше со некој си чоек забуљен, а сега го сменил одма со чашата во рака со коњаче или винце нема везе што е.... :lol: :lol:

Епа ај на здравје Гижо редно време беше.Туку ај на една пиенка да видиме што Скијач те научил ама ОЗБИЛНО.
Еве ти закажувам еден пиво (или каков сакаш) дуел по твоја желба

dee dee напиша:
Епа ај на здравје Гижо редно време беше.Туку ај на една пиенка да видиме што Скијач те научил ама ОЗБИЛНО.
Еве ти закажувам еден пиво (или каков сакаш) дуел по твоја желба

ај задутре (среда) или прекутре, таман стенмарк да каже како си поминал на роденден уз пиво :D ама и ја сум озбилен

Абе циции едни себични,не викате никој а?Само вие да се флекате :)
Или можеби сакате сами да сте?Кажете на време да не се улетуваме многу :) Мене и сам ми даваат пиво :D :D 8)

Гижо напиша:
добро бе сфативме, не те фаќа коњак, ајде фраер си, и мене не ме фати па не се к*рчам

Не бе, кој збори за фаќање - нефаќање.. мислам коњак ееееј.. К О Њ А К!!! :shock: Не поштуем коњак. Ич. Особено по кафичи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom