ЕП 2016 - Група Ц (Германија, Украина, Полска, С. Ирска)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Штета за Украинците. Добро изиграа, малку паднаа у второ на физички план, ама се на се прикажаа добра игра против швабеве. Ќе се борат до крај со Пољациве за пролаз у нокаут фаза.

13428539_1020054351438339_8423907695796231171_n.jpg

Ckx5msgWUAA4QYV.jpg

Аууу влезе и ја реши лајк а бос :vozbud:

Среќа беше Озил тој кој што му ја намести, да беше Геце ќе идеше топката другата страна во аут.

Браво легендо, те сакам :love:

Ckx5-LEXEAEIXfd.jpg

CkxmybRWUAI4OxZ.jpg

Ckx2ES5WYAAB_sh.jpg

Ноер, Боатенг, Мустафи и Кедира најдобро играа :cuc:

^ А Тони Крос избран за играч на утакмицата :D Кои црни Ноери, Боатензи и Мустафовци. Крос докторски ја изигра цела утакмица.

^ А Тони Крос избран за играч на утакмицата :D Кои црни Ноери, Боатензи и Мустафовци. Крос докторски ја изигра цела утакмица.

И Крос одигра добро, но најдобро според мене тие што ги спомнав зашто најборбени беа и имаа клучни потези за решавање на ситуации кои го доведоа натпреварот до тој резултат и победа за Германија. :)

Штета за Украинците. Добро изиграа, малку паднаа у второ на физички план, ама се на се прикажаа добра игра против швабеве. Ќе се борат до крај со Пољациве за пролаз у нокаут фаза.
Двете ке влезат со се швабите зашто по 3 сега идат даље.

Инаку мислам дека во оваа група и 3-то пласираниот ќе оди во осминафиналето зашто си имаат сигурни 3 бода (од С.Ирска) и Украинците и со Полска да одиграат нерешено ете ги 4 бода така да и Украина и Полска би требало да ги поминат групите.

Pri krajot sudijata ja oshteti Ukraina...Trebashe da sudi penal za Ukraina, faul od golmanot...toa beshe pri rezulat 1:0.

Онаа ситуација кога Мустафи ја врати назад а Ноер направи фаул врз Железниов ? Секако не ја стигаше Железниов, за такво нешто никој судија нема да досуди пенал

Кој му кур бизнис на Лев со ова гнасотииве бе ?
Гнаса бе, гнаса !
Ако сака светска слава и популарност го има изберено најлошиот начин !

Кој му кур бизнис на Лев со ова гнасотииве бе ?
Гнаса бе, гнаса !
Ако сака светска слава и популарност го има изберено најлошиот начин !

И тоа го гледаат во живо десетици милиони луѓе, замисли каков е по дома

Онаа ситуација кога Мустафи ја врати назад а Ноер направи фаул врз Железниов ? Секако не ја стигаше Железниов, за такво нешто никој судија нема да досуди пенал
Dali ke ja stigne ili ne ne e vazhno. Vazhno e deka imashe prekrshok vo kazneniot prostor.

Dali ke ja stigne ili ne ne e vazhno. Vazhno e deka imashe prekrshok vo kazneniot prostor.

И те како е битно за да се комплетира целокупното толкување на ситуацијата од страна на судијата, плус не беше класичен прекршок туку Ноер ем беше побрз од него ем искусно му се подметна пред него а не отиде директно во него да го руши што е исто така многу важно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom