Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ А Тони Крос избран за играч на утакмицатаКои црни Ноери, Боатензи и Мустафовци. Крос докторски ја изигра цела утакмица.
Двете ке влезат со се швабите зашто по 3 сега идат даље.Штета за Украинците. Добро изиграа, малку паднаа у второ на физички план, ама се на се прикажаа добра игра против швабеве. Ќе се борат до крај со Пољациве за пролаз у нокаут фаза.
Pri krajot sudijata ja oshteti Ukraina...Trebashe da sudi penal za Ukraina, faul od golmanot...toa beshe pri rezulat 1:0.
Кој му кур бизнис на Лев со ова гнасотииве бе ?
Гнаса бе, гнаса !
Ако сака светска слава и популарност го има изберено најлошиот начин !
Јa не знaм тoa женa му кaквa е чим гo трпи вaкoв...И тоа го гледаат во живо десетици милиони луѓе, замисли каков е по дома
Dali ke ja stigne ili ne ne e vazhno. Vazhno e deka imashe prekrshok vo kazneniot prostor.Онаа ситуација кога Мустафи ја врати назад а Ноер направи фаул врз Железниов ? Секако не ја стигаше Железниов, за такво нешто никој судија нема да досуди пенал
Dali ke ja stigne ili ne ne e vazhno. Vazhno e deka imashe prekrshok vo kazneniot prostor.