EП 2016 - Група А (Франција, Романија, Албанија, Швајцарија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Точно. И сношти Франција јадеше критики само затоа што се работи за Франција.

За Македонија па да не ти расправам. Најлоша репрезентација сме во Европа , али никој не смее лошо да каже. Никојпат ги немаме пцуено и направено дрва , камоли па постирање слики од зимска залиха на дрва пред некој двор. Строго не. Само Албанија се хејта овде , незнам шо бараш на форумов нонстоп ќе сме против вас.

Абе нека се хејта ама за фудбалот што се игра, за спортскиот дел.
Сите хејтања надвор од фудбалски рамки се искомплексирани човечиња кои едвај чекаат момент па да серат како овие двајца на пример.

Џабе им купија пласман на ФК Косово, цела среќа што Романија им се во група, па можда ќе освојат некој бод.

За шорц зеде да го влече бе....гној!

Иначе имаш и други мислења ама тие зборуваат за фудбалот а не се исфрустрирани ликови.

Сеферовиќ бе зелко една.

CkrcIWoW0AAtGRf.png

Granit Xhaka vs. #ALB
Most passes completed (99)
Most aerial duels won (5)
Most chances created (3)

не бе преплатен е, лажна статистика е

Sent from my E560 using Tapatalk

Сите хејтања надвор од фудбалски рамки се искомплексирани човечиња кои едвај чекаат момент па да серат како овие двајца на пример.

Иначе имаш и други мислења ама тие зборуваат за фудбалот а не се исфрустрирани ликови.
А влечење за шорц отпозади го рачунаш како дел од спортска игра? Небаре баш дека Албанец го направи тоа јас постирав.

Јас не знам што очекуваат дечкиве од албанска националност тука. Дека сите членови тука ќе навиваат за Албанија (иако има и такви) и ќе ги почитуваат додека тие на еден скапан куп на државата, во којашто живеат ќе ја исвиркуваат националната химна на истата, а со тоа директно ги повредуваат чувствата на Македонците. Навистина чудно.
Се навредиле дека некој напишал Цана е дрво. :facepalm: Не бе, не е дрво Меси е.
Комплекс е кога репката ти игра на европско првенство, а ти седиш на форум и чекаш некој да те пофали (за да ставиш лајк и да се удираш во гради) или да се расправаш за наводни хејтања и сл. :)

Ако мислиш на коментарите за Цана дека е нискоинтелигентен играч , потсети се само колку за Валдес зборувавме дека е глуп ко кур кога ќе направеше некој непромислен потег и ќе примаше глуп гол. Реакцијата за Цана беше поради тоа што си дозволи 2 жолти картони во краток период , веќе видено сценарио и на форумот обично се етикетираат ваквите играчи со некој навреда коментар. Еден куп играчи минале низ колнења и навреди од разни националности , особено Пепе:pos: , али другарчето АДП ептен лично ја свати работата. :)

Иначе во поголемиот период од играта Албанија беше далеку подобар противник , али неискуството на ваквите натпреварувања и црвениот картон им поеба сметките. На крај комотно можеа и да ја свртат да имаа малце среќа.

Ако мислиш на коментарите за Цана дека е нискоинтелигентен играч , потсети се само колку за Валдес зборувавме дека е глуп ко кур кога ќе направеше некој непромислен потег и ќе примаше глуп гол. Реакцијата за Цана беше поради тоа што си дозволи 2 жолти картони во краток период , веќе видено сценарио и на форумот обично се етикетираат ваквите играчи со некој навреда коментар. Еден куп играчи минале низ колнења и навреди од разни националности , особено Пепе:pos: , али другарчето АДП ептен лично ја свати работата. :)

Иначе во поголемиот период од играта Албанија беше далеку подобар противник , али неискуството на ваквите натпреварувања и црвениот картон им поеба сметките. На крај комотно можеа и да ја свртат да имаа малце среќа.

Кај виде бе дека за Цана кажав. Ти ги цитирав мислењата за кои мислев.

Најважно е што Албанија покажа добра игра па и со играч помалку створеа шанси.
Со Романија ќе биде интересно под услов романците да изгубат од Швајцарија.

Денеска Албанија можеби и заслужи да извади барем 1-1.

Браќата Џака.
13391478_489689084554635_7704493213665247692_o.jpg

Кај виде бе дека за Цана кажав. Ти ги цитирав мислењата за кои мислев.

Најважно е што Албанија покажа добра игра па и со играч помалку створеа шанси.
Со Романија ќе биде интересно под услов романците да изгубат од Швајцарија.

Премногу си ставате на срце кога ќе се искритикува нешто против Албанија,си мислите тоа го правиме од омраза спрема вас Албанците а не од тоа дека можеби некого го заебал вкладилница или од фрустрација што можеби ја подржувал истоимената репрезентација..ова посебно се работи за членот АДП.

А тука цел форум кога ќе игра Македонија ги критикуваме,ги вреѓаме,ги пцуеме,ги правиме од лајно подолу сите до еден од Македонските репрезентативци па ајде и тоа го правиме од омраза?..глупави и нереални размислувања имате во тој поглед..ова е форум и тука секој можи што сака да си пиши во рамките на дозволеното..и мене утре ако ме падни вкладилница Албанија ќе ги направам сите репрезентативци од лајно подолу и ќе ги отерам упичку матер сите ама тоа не значи дека ги мразам туку од тоа што ме паднаа вкладилница..така е за секоја друга репрезентација..

Ете вчера и за Франција имаше критики дури Дешамп ретардиран го направивме па никој не дојде да се побуни "ги критикувате оти се Французи:pos::pos::pos:"..ретардираната логика на АДП

За Албанија беше чудо што успеа да се пласира на европското. А иначе ги чека тешки порази. Мои фаворити во ова група се Франција и Романија.

Премногу си ставате на срце кога ќе се искритикува нешто против Албанија,си мислите тоа го правиме од омраза спрема вас Албанците а не од тоа дека можеби некого го заебал вкладилница или од фрустрација што можеби ја подржувал истоимената репрезентација..ова посебно се работи за членот АДП.

А тука цел форум кога ќе игра Македонија ги критикуваме,ги вреѓаме,ги пцуеме,ги правиме од лајно подолу сите до еден од Македонските репрезентативци па ајде и тоа го правиме од омраза?..глупави и нереални размислувања имате во тој поглед..ова е форум и тука секој можи што сака да си пиши во рамките на дозволеното..и мене утре ако ме падни вкладилница Албанија ќе ги направам сите репрезентативци од лајно подолу и ќе ги отерам упичку матер сите ама тоа не значи дека ги мразам туку од тоа што ме паднаа вкладилница..така е за секоја друга репрезентација..

Ете вчера и за Франција имаше критики дури Дешамп ретардиран го направивме па никој не дојде да се побуни "ги критикувате оти се Французи:pos::pos::pos:"..ретардираната логика на АДП
А па што им се правдаш објасни ми? Ги мразам и аупичкуматерину, што сакам ќе коментирам контра нив. Нели глеаш дека на сите Албанци на форумов успех им беше огромното албанско знаме што беше развеано на трибините, отколку самата игра на репрезентацијата. И тоа пази, репрезентацијата на Албанија, а они живеат во Македонија и се водат ко македонски државјани. :facepalm:

Хисај игра многу добро, другиве вкочанети. Промашајот поготово, паднат беше речиси Зомер, можеше да ја поткопа

Мора да игра, скаути на Баерн го пратат :)))
Хисај игра многу добро цела сезона и Наполи, доста квалитетен бек, според мене најдобар десен бек у лига сезонава.
Нема да згреши Баерн ако го собере, т.е во недостиг на квалитетни бекови, никој нема да згреши ако го лапне.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom