- Член од
- 14 февруари 2013
- Мислења
- 1.815
- Поени од реакции
- 2.392
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без химната не се мојт. Иљада поени!
Клај друга песна. Оваја веќе имат победено во КСЦ #51. Песни шо победиле претходно не учествуваат.Ништо повеќе не може да ме опијани од македонска народна песна
п.с извини,дрво сум,никогаш не се потрудив да видам како се става со линк![]()
Со која да те пријавам за гласање на крај? Со Бане или Бркови верзија?Ja идам со 2 верзии на една иста песна. Кој сака нека пие на шабанското, кој сака нека пие на металиките .
Bane Bojanic - Samo pijan mogu da prebolim - (Audio 2001)
Brkovi - Samo pijan mogu (Bane Bojanić cover)
Со шабанската оти глеам овде на шо пијет љуѓево.Без химната не се мојт. Иљада поени!
Клај друга песна. Оваја веќе имат победено во КСЦ #51. Песни шо победиле претходно не учествуваат.
Со која да те пријавам за гласање на крај? Со Бане или Бркови верзија?
Без химната не се мојт. Иљада поени!
Клај друга песна. Оваја веќе имат победено во КСЦ #51. Песни шо победиле претходно не учествуваат.
Со која да те пријавам за гласање на крај? Со Бане или Бркови верзија?
Исто и оваа песна имат победено претходно, КСЦ 67. Дај некоја друга алтернатива ак имаш.Јас најмногу имам делкано на оваа, не знам зш
леле колку КСЦ биле претходно, сега забележавИсто и оваа песна имат победено претходно, КСЦ 67. Дај некоја друга алтернатива ак имаш.
сухаа бљааттт![DOUBLEPOST=1465512310][/DOUBLEPOST]Ногу промили алкохол измерено, према новово време